תקופה של סיום מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופה של סיום מחזור
    אישה
    05/07/2012

אני בת 52 ויש לי מחזור לא רצוף שזה בסדר ,עשיתי בדיקת דם והכל תקין ובסדר וזה עניין של גיל.השאלה שלי אני מקבלת מחזור אחת לכמה חודשים אבל מחזור חזק וארוך,כלומר המחזור ברמה הזו שאני בלילה קמה להחליף ובנוסף בבוקר צריכה להחליף מצעים........במשך היום אני מרגישה שרוב היום אני בשרותים .......ולא ממש יכולה לזוז או לעשות דברים,כאילו כל תזוזה או מאמץ רק משפיעים יותר,הרופאה אמרה שזה עניין של גיל וזה שזה בא אחת לכמה חודשים גורם לזה להגיע בצורה הזו.מתי יודעים שזה לא תקין וצריך ללכת לבדיקה?האם יש משהו שמקל כדי שאפשר להעביר את הימים והלילות ביתר נעימות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופה של סיום מחזור

הוספת תגובה

• תקופה של סיום מחזור - תגובה

ד``ר איתן פאר
    05/07/2012

במקום לחכות למחזור כל כמה חודשים ואז לסבול מכאלו שיטפונות מומלץ , על בסיס קבוע, כלומר כל ראשון לחודש למשל, לקחת פרוגסטרון ( למשל פרימולוט נור 10 מג'ר ליום- 2 כדורים- ) במשך 5 ימים. זה יגרום לדימום סדיר ונורמטיבי כל חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו