עצבנות ורגישות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנות ורגישות יתר
    עדי
    20/02/2008

שלום רב, אני בת 50 , לא מקבלת מחזור מעל חצי שנה , אין לי תופעות מיוחדות למעט עצבים והתפרצויות. בשנים האחרונות אני בדיכאון כללי עקב בני הבכור שחלה לאחר הצבא בדיכאון וכבר שנתיים בבית עם עליות וירידות וחוסר מעש. עברנו לאחרונה פשיטת רגל כך שהמצב הכלכלי בכי רע. רוב הזמן אני עצובה מרירה ואין לי חשק לכלום. ]פרט לאוכל מנחם!
    הייתי אצל פסיכולוגית שטיפלה בי ברסיטל ללא תוצאות רק השמנה. כרגע אני על ציפרלקס 10 מג' ללא שום השפעה. אני כן מושפעת לטובה מלוריוון שהפך לידידי הטוב. הגניקולוג נתן לי הורמונים מסוג אקטיבל שהרעו מאד את הדיכאון. אני כמעט ולא יוצאת מהבית אפילו בגדים וקניונים לא עושים לי כלום. בקיצור כלום לא עושה לי טוב. אולי תוכלי לעזור לי? אין לי למי לפנות ואני רוצה עזרה! תודה מכל הלב עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנות ורגישות יתר

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר חגית כהנא
    21/02/2008

צר לי לשמוע את כמות הצרות והצער שאת חווה.
    יושבת עליך אחריות רבה.
    אין ספק שיש בהן סיבה מספקת לדיכאון . אבל מדכאון ניתן לצאת במיוחד אם הוא מגורמים נסיבתיים.
    אני חושבת שאת צריכה למצוא תמיכה נפשית של פסיכולוג/ית, חברות, משפחה.
    כל אדם שיוכל לתמוך להקשיב חשוב כדי לעבור את התקופה הקשה והעמוסה הזאת.
    כ"כ ניתן לשנות את מינוני התרופות - זאת ע"י רופא משפחה או פסיכיאטר.
    בהצלחה רבה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו