ד"ר נכבד ברשותך עוד מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר נכבד ברשותך עוד מספר שאלות
    שירלי
    24/07/2012

תודה לך על תשובתך בנושא הואגיפאם.
    אודה לך אם תתיחס לעוד שאלות שמטרידות אותי:

1. האם הספיגה של הטבלית לתוך הדם היא משמעותית, כלומר האם שימוש של פעמיים בשבוע טבלית לנרתיק, במצב מצטבר עלולה להוות סיכון נניח לסרטן שד כמו לקיחה פומית של הורמונים?
    2. האם שימוש מקומי ממושך של שנים בטבלית עלול לגרום סרטן צוואר הרחם או הנרתיק?
    3. מאז השימוש אני מרגישה גם הטבה בנושא של דליפת שתן. האם אני מדמיינת או שהטבלית עוזרת גם בנושא הזה?

על תשובותיך אודה מראש!
    יום טוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר נכבד ברשותך עוד מספר שאלות - תגובה

ד``ר איתן פאר
    25/07/2012

לא זו בלבד שאסטרוגן כלל לא מעלה סרטן שד, אלא אפילו מוריד משמעותית שכיחותו ביותר משלושים אחוז ( נשים הלוקחות אסטרוגן ללא פרוגסטרון מוגנות הרבה יותר מפני סרטן שד מאשר נשים שלא לוקחות אסטרוגן והגיע הזמן אחת לתמיד להפנים זאת ולהשריש את האמונה המופצת ע'י גורמים שלא בקיאים בחומר או ע'י אינטרסנטים אחרים - בנידון.
    ואגיפם , לאחר כשבועיים שימוש בו, מפסיק להספג סיסטמית למחזור הדם כך שניתן להתמש בו ללא כל מיגבלת זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו