מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הומוניםרותי07/08/2012
לצוות שלום רב , אני בת 54 מחודש ינואר 2010 אני לוקחת הורמונים בגלל תסמיני גיל מעבר כגון גל חום , כשנה לקחתי הורמונים טריסקוונס 0.25 וכשנה אני משתמשת במדבקות אוורל 75 , אחת לשלושה חודשים פרוגרסטרון ,,למרות ההורמונים שאני לוקחת אני עדין מרגישה מצב רוח ירוד .חוסר חשק מיני , יובש בעור , בעיות בבריחת שתן , למרות שאני לוקחת הורמונים בשנתים האחרונות החריפו תופעות גיל מעבר
שאלתי האם כדורי ההורמונים שווים למדבקות אוורל ברמת ההורמונים
האם המדבקות פוטרות רק את בעית גלי החום בלבד ולא את כל הבעיות בגיל מעבר,,
האם עלי להחליף את המדבקות וולאיזה סוג כדאי
בשנה האחרונה הבטן התנפחה לי האם זה מההורמונים מאוורל (לי לא הייתה בטן )
אני מרגישה פתאום שבשנתים האחרונות כאילו הזדקנתי ב-20 שנה , במראה בהרגשה בהכל , תחושה שבחיים לא הרגשתי אני מודעת לשינוים בגיל מעבר אך אני בתחושה שמהו אצלי לא בסדר , תודה מראש על התשובות וההיתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומונים - תגובה
ד``ר איתן פאר07/08/2012פשוט לא בוצעה התאמה טובה של הטיפול ההורמונלי לצרכים הספציפיים של הביולוגיה שלך ולכן את לא מפיקה את התועלת שהיית אמורה לקבל מהטיפול.
הטיפול פשוט לא מתאים לך.
תנסי לפנות למומחה לגיל המעבר שישנה לך את הטיפןל - יש מיגוון רב של טיפולים, למשל, אקטיבל, אנג'ליק, אוויאנה, קליוגסט ועוד שרצוי לבצע התאמה ספציפית עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?