מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור חודשי.בתיה25/08/2012
שלום רב,
שאלתי מתייחסת לגבי המחזור החודשי שלי, בעוד שלושה חודשים ימלאו לי 46, המחזור שלי סדיר לחלוטין, ביום שני האחרון קיבלתי את המחזור והוא נמשך כשלושה ימים מלאים כלומר שני שלישי רביעי ואולי קצת חמישי, ביום שישי היה לי מעט על הנייר לאחר שעשיתי פיפי והיום בערב שוב היה לי קצת.
אני רוצה לשאול באם זה בסדר? לפני כחצי שנה עשיתי בדיקת פאפ והכול תקין, לפני כחודשיים הייתי אצל הגניקולוגית והיא בדקה אותי ואמרה שהכל בסדר ומצב כפי שתיארתי נורמלי לגיל שלי שזה טרום מנאפוזה, כמו כן היא אמרה שזה מצב שפעם זה יקרה ופעם לא.
האם אכן כך שזה מצב נורמלי לגיל שלי ?
לתשובתכם אודה מראש.
שבוע טוב.
בתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי. - תגובה
ד``ר איתן פאר27/08/2012צודקת הרופאה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
בתיה28/08/2012ראשית תודה על התשובה אבל בכל זאת אני רוצה לחדד בשנית את שאלתי.
כפי שרשמתי קיבלתי את המחזור ביום שני שעבר והוא נמשך שני, שלישי, רביעי ומעט חמישי, ביום שישי ושבת אפשר לומר שהייתי נקייה ומיום ראשון כלומר משלשום יש לי מספר כתמים על התחתון וגם כאשר אני מנגבת עם הנייר לאחר הפיפי.
אני רוצה לשאול באם אולי ישנה בעיה אחרת? באם לא אזי כמה זמן זה אמור להמשך? כלומר הדימום המינורי, האם כדאי לחזור בשנית לבדיקה אצל רופאת הנשים?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך. - תגובה
ד``ר איתן פאר29/08/2012ועדין תשובתי שצודקת הרופאה שלך.היא שבדקה ולכן היא שנתנה אבחנה.תאורטית לא בודקים ולא מאבחנים אלא מיעצים. רק שכאן , לאחר בדיקה שנבדקת, אין לי מה להוסיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
בתיה29/08/2012ברצוני לשאול האם תופעה זו היא טבעית לגיל שלי (46) ? כאשר התופעה חוזרת על עצמה בחודשים הבאים האם ישנן השלכות בריאותיות לכך ? האם יש טיפול מונע או שאני צריכה לחיות עם זה?
תודה.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?