ליואיל או אנג'ליק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליואיל או אנג'ליק
    ליליה
    03/09/2012

אני נוטלת ליויאל מזה 9 שנים (הפסקת מחזור מגיל 38) וכיום שאני בת 49 אני לוקחת אחת ליומיים שלושה כדור אחד. בשל בעיות השמנה ונפיחות יתר ברצוני לעבור לתרופה הורמונלית שונה וחדשה בשם אנג'ליק . בנוסף יש לי ציסטות בשדיים ואני תחת מעקב של כירורג וממוגרפיות. לפי ההשוואה בין ליואל לבין אנג'ליק נראה שאין שינוי מהותי. האם ניתן לשנות בין התרופות בהפסקה של שבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליואיל או אנג'ליק

הוספת תגובה

• ליואיל או אנג'ליק - תגובה

ד``ר איתן פאר
    05/09/2012

2 שאלות שונות.
    ליביאל הינו תכשיר פרוגסטרון אשר באברים שונים בגוף הופך לנגזרת של אסטרוגן, או פרוגסטרון או טסטוסטרון
    אנג'ליק הינו תכשיר המכיל אסטרוגן ופרוגסטרון
    לא ברור לי מדוע את לוקחת כדור לסירוגין, אחת ליומיים שלושה ולא ברצף לפי הוראות היצרן
    כמו כן ההחלטה לעבור מסוג מסוים של טיפול לסוג אחר קשורה בהרבה שיקול דעת רפואי על סמך מיכלול בדיקות רפואיות מקיפות שעליך לעבור
    חוץ מאנג'ליק יש תכשירים נוספים במינונים אחרים שיתכן ודוקא הם יתאימו לך יותר ורופא מומחה בתחום יוכל להתאים לך את הטיפול הנכון וההולם לך.
    לגבי ציסטות בשד, זו תכונה לחלוטין פיזיולוגית של השד ליצר ציסטות עם הגיל, נפוצה כמעט אצל כל הנשים בגיל 50 ואיננה קשורה לסרטן שד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו