מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסטרוגן ורגשותשירלי15/09/2012
מאז הגעתי לחדלון הווסת וככל שהשנים חולפות אני מרגישה גם איזושהי קהות ברגשות. בפשטות: אני פחות מרגישה, פחות חווה. הדבר הזה נעלם כלא היה כשאני לוקחת טיפול הורמונלי. שוב אני חוזרת לחוות חוויות, להרגיש. לחיות! אז לא אכפת לי אפילו אם זה אומר להיות פגיעה יותר וכאלה, זה הרבה יותר טוב מאשר להרגיש קהות ברגשות.
האם תואיל להתחייס לקשר הזה ולחוות את דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרוגן ורגשות - תגובה
ד``ר איתן פאר19/09/2012המון חומר בספרות המקצועית המאשר לחלוטין את האבחנה שלך לגבי עצמך.
אציין רק מספר תופעות- שכולן קשורות בירידה ברמת אסטרוגן:-
1- יש בחורות שתחת גלולות למניעת הריון במינון אסטרוגני נמוך ממש מרגישות תגובה דכאונית, אפטייה, חסר חדות חיים וחסר רצון לקיים יחסי מין.
2- כל הנשים, ביום 3-4 לאחר הלידה, לאחר פינוי של שארית האסטרוגן שנוצר בשילייה מגופן, חוות תופעה שנקראית " עצבות שלאחר הלידה" - שאצל חלק מהן זה עלול להתפתח לדכאון שלאחר לידה, והתופעה חולפת תוך 12-24 שעות וקשורה ישירות לירדה חדה בכמות אסטרוגן בדמם.
3- 48% מכלל הנשים בגיל המעבר מרגישות תופעה המיוחסת למצבי דכאון בדרגות שונות, והבאה לידי ביטוי בירידה בחיוניות, ירידה בספונטניות, חסר רצון לצאת מהבית, חסר רצון ליזום דברים ולהתחדש ועוד ועוד ועוד.
כך שרק מתופעות אלו את יכולה ללמוד עד כמה את צודקת , וכל הכבוד לך שאת קשובה לגופך ונפשיך ועושה משהו בנידון.
המשיכי בטיפול ההורמונלי ואיכות חייך תחייך אליך בחזרה.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר פאר, אתה מלך!!!
שירלי19/09/2012מאד עזרת לי בתמצות המחקרים שהבאת.
אתה רופא מזן אחר.
לצערי, הרבה רופאים, במקום להיות קשובים, פוטרים את החולים שלהם ב "אין קשר" ו"נדמה לכם".
תבורך!
שתהיה גם לך שנה מלאה כל טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?