מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בריחת שתן בגיל המעברציונה20/09/2012
שלום
אני בת 47 רק לאחרונה התבשרתי שאני בגיל המעבר ע"פ פרופיל הורמונלי .
בפברואר עברתי אבלציה בגלל מחזורים כבדים מאוד עדיין לא הייתי בגיל המעבר .
לאחרונה ומעט לאחר האבלציה אני סובלת מאוד מבריחת שתן שמאיבה על חיי ומתסכלת מאוד
איזה פיתרון יש לפניי ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת שתן בגיל המעבר - תגובה
פרופ` יונה תדיר20/09/2012לא צריך להיות קשר בין הדברים האבולוציה לראיית הרחם לבין תופעות בריחת שתן, אך יתכן קשר בין גיל המעבר לבריחת שתן. זאת, עקב חולשת רקמות רצפת האגן והנרתיק. עליך להיוועץ ברופא/ה המומחה/ית באורוגינקולוגיה כדי לקבוע מה הסיבה ומה הטיפול הנכון. יש לכך גם פתרונות שמרניים ולא בהכרח ניתוח.
פרופ. תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלתי מאותה בעיה
נועה24/09/2012אחרי 4 לידות תכופות,סבלתי מבריחת שתן. אחרי התייעצות עם הגניקולוג שלי,החלטתי לעבור ניתוח. היה קל וקצר (אשפוז של לילה אחד בלבד)ללא כאבים בכלל (בכלל!) והבעיה נפתרה לחלוטין. אני כבר 8 שנים אחרי הניתוח ואין בריחת שתן ,גם לא הקלה ביותר. הניתוח,אגב,נמצא בסל התרופות. מאד מאד ממליצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לבריחת שתן
דינה27/09/2012איזה ניתוח זה האם tvt
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לבריחת שתן - תגובה
פרופ` יונה תדיר27/09/2012תגובות כגון אלה הן "חביבות" אך חסרות כל משמעות (עם כל הכבוד). תתכננה סיבות שונות לדליפת שתן ולכל אחת מהן סוג טיפול (לעיתים ניתוחי) שונה. העובדה שגב' X עברה נתוח שעזר לה, בין אם היה זה TVT או ניתוח אחר היא חסרת כל משמעות, שהרי הסיבה יכולה להיות שונה. המשמעות היחידה להמלצת הכותבת היא שיש פתרונות ולא מוצדק לסבול.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?