בריחת שתן בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן בגיל המעבר
    ציונה
    20/09/2012

שלום

אני בת 47 רק לאחרונה התבשרתי שאני בגיל המעבר ע"פ פרופיל הורמונלי .

בפברואר עברתי אבלציה בגלל מחזורים כבדים מאוד עדיין לא הייתי בגיל המעבר .
    לאחרונה ומעט לאחר האבלציה אני סובלת מאוד מבריחת שתן שמאיבה על חיי ומתסכלת מאוד

איזה פיתרון יש לפניי ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן בגיל המעבר

הוספת תגובה

• בריחת שתן בגיל המעבר - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    20/09/2012

לא צריך להיות קשר בין הדברים האבולוציה לראיית הרחם לבין תופעות בריחת שתן, אך יתכן קשר בין גיל המעבר לבריחת שתן. זאת, עקב חולשת רקמות רצפת האגן והנרתיק. עליך להיוועץ ברופא/ה המומחה/ית באורוגינקולוגיה כדי לקבוע מה הסיבה ומה הטיפול הנכון. יש לכך גם פתרונות שמרניים ולא בהכרח ניתוח.
    פרופ. תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבלתי מאותה בעיה

נועה
    24/09/2012

אחרי 4 לידות תכופות,סבלתי מבריחת שתן. אחרי התייעצות עם הגניקולוג שלי,החלטתי לעבור ניתוח. היה קל וקצר (אשפוז של לילה אחד בלבד)ללא כאבים בכלל (בכלל!) והבעיה נפתרה לחלוטין. אני כבר 8 שנים אחרי הניתוח ואין בריחת שתן ,גם לא הקלה ביותר. הניתוח,אגב,נמצא בסל התרופות. מאד מאד ממליצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לבריחת שתן

דינה
    27/09/2012

איזה ניתוח זה האם tvt

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לבריחת שתן - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    27/09/2012

תגובות כגון אלה הן "חביבות" אך חסרות כל משמעות (עם כל הכבוד). תתכננה סיבות שונות לדליפת שתן ולכל אחת מהן סוג טיפול (לעיתים ניתוחי) שונה. העובדה שגב' X עברה נתוח שעזר לה, בין אם היה זה TVT או ניתוח אחר היא חסרת כל משמעות, שהרי הסיבה יכולה להיות שונה. המשמעות היחידה להמלצת הכותבת היא שיש פתרונות ולא מוצדק לסבול.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו