מחזור חודשי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חודשי.
    בתיה
    21/09/2012

שלום רב,
    לפני כחודש פניתי בשאלה לגבי המחזור החודשי שבו הצגתי את הבעיה שהייתה מחזור שהיה במשך 4 ימים ולאחר מכן טפטופים מינורים שנמשכו עוד כ-4 ימים והבינותי שזה מצב של טרום מנפאוזה, להזכיר רק שאני חודשיים לפני גיל 46 ועד עצם היום הזה מחזור סדיר לחלוטין.
    מה שקורה נכון להיום התאריך הוא 21 לחודש והייתי צריכה לקבל את המחזור בתאריך 16 לחודש וטרם קיבלתי, האם זה בגלל שחודש שעבר הוא נמשך הרבה ימים או שזה קשור לגיל?
    כמו כן עשיתי בדיקות דם שהגניקולוגית נתנה לי לעשות להלן התוצאות:
    TSH-1.76 , Prolactin-238, LH-28.7,FSH-63.2,
    E2 - קטן מ-100.
    ברשותכם ברצוני לשאול מה אומרים הממצאים הנ"ל? האם השיבוש במחזור ימשך כך או שזה יהיה לסירוגין?
    לתשובתכם אודה מראש.
    בתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי.

הוספת תגובה

• מחזור חודשי. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    24/09/2012

את נכנסת, לאט אבל בטוח, לגיל המעבר ולכן השיבושים במחזור, איחורים, נכתמות, דימומים לא סדירים וכו' מאד מאפיינים ופיזיולוגים לתקופת חיים זו ובדיקות הדם שצירפת מאשרות זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר.

בתיה
    27/09/2012

בוקר טוב,

תודה רבה על ההתייחסות, ברשותך כמובן ואני מקווה שאני לא מנדנדת, בסופו של דבר קיבלתי את המחזור באיחור של עשרה ימים, אבל מחזור מוזר לחלוטין כפי שאף פעם לא היה לי, זה התחיל בצבע חום ועכשיו זה צבע אדום אבל לא כמו שתמיד היה לי אדום ממש חזק וכמו כן אין הרבה דימום זה רק כאשר אני מנגבת אחרי הפיפי, הווה אומר בשלב זה אני לא צריכה תחבושת.
    כמו כן אני רוצה לשאול כתבת לי שאני מתחילה את גיל המעבר, אבל אין לי שום סימפפטום שקשור לגיל תודה לאל.
    אי לכך שאלתי מתייחסת למחזור כיום כפי שקיבלתי האם זה נורמלי והאם זה מסמן את סיום המחזור בחיי או שלא ניתן לדעת.
    יום טוב ותודה על ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו