מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעבר והבעיות מתחילותמאי25/09/2012
אני בת 53 עד לפניי שנתיים שקלתי 54 ק" ג גוף מדהים כמו בת 18 יפה. לפניי שנה כנכנסתי לגיל המעבר בן אדם בריא לחלוטין והיום גלי חום, הזעת יתר שבחיים שלי לא הזעתי ככה בפנים מים, אני בן אדם יבש כל חיי , ישנה 5 שעות בקושי כאבים בכפות הרגליים הולכת כמו זקנה ,והחשוב לי לאמר שהיום אני שוקלת , 60 59 ק"ג, במיוחד במותניים ואפילו בטן למה ,מאיפה זה בא לי לעזזל הייתי שטוחה בריאה ,מה עלי לעשות בכדי לחזור למה שהייתי שמחה ,כאבים בכפות הרגליים אפילו כף רגל אחת נפוחה טיפה מאז הפיזאוטרפיה, יש לי בעיה שאני לא יכולה לרוץ עכשו או לעשות הליכה כי כפות הרגליים שלי כואבות אני מטפלת בפיזאוטרפיה אבל נראה לי שהמצב רק מחמיר ולא מועיל ,אני נכנסתי לאפטיה לאדישות לבעלי כי מה שאני מתלוננת הוא אומר שגם לו יש כאבים בראש ברגלים וכו...זה לא עוזר לי אין לו הצעות תשארי ככה בלי כדורים כי זה יסכן אותך , זה מה שהוא יודע לאמר טבעי,כי את תמותי מהכדורים תמיד היה אנטי כדורים בשבילי , לעצמו הוא מכור , מה אני יכולה לעשות בכדי להרגיש טוב . מזל שיש לי ילדים בגיל העשרה זה עושה לי הכי טוב בעולם הכל מתגמד זאת הנחמה הגדולה שלי, אבל ... נכון גיל המעבר אבל למה השמנה , למה כאבים בכפות הרגליים נגמרו לי החיים כבר זהו ? אין לי כוח לכאבים בכפות הרגלים להזעת יתר בן אנשים ולחוסר השינה ,העבודה שלי 8 שעות בעמידה,האם אומגה 3 עוזרת במשהו בגיל המעבר?יש משהו טבעי . סליחה על כמות השאלות. ואשמח לקבל תשובות לשאלות.וחתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית (טינקטורה) לטיפול בתופעות גיל
ניר07/10/2012שלום לך
ראי תמצית פיפטי אייג' של ארומה מדיק לטיפול בתופעות גיל המעבר. מכילה מיצוי צמחי מרפא רלוונטיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמצית (טינקטורה) לטיפול בתופעות גיל - תגובה
ד``ר איתן פאר10/10/2012לא רלוונטי, לא עוזר מעבר לפלצבו ופירסום מוטעה.
לרבע מכלל הנשים יעלמו תופעות גיל המעבר ספונטנית גם עם ישתמשו באספירין, בסוכרזית, במיץ גזר ובשיבולת שועל.
זה על אותו בסיס בדיוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר והבעיות מתחילות - תגובה
ד``ר איתן פאר10/10/2012והכל מתנקז לבעיה הורמונלית קשה
וכבר הרחבתי מאד מאד את ההסבר שכאשר :
1-יש גלי חום- ישנה ירידה בזרימות דם למוח, בעתיד תורם מכריע בהתפתחות אלצהיימר, ובהווה גורם לדכאון, אובדן חיוניות וכתוצאה אפטיה, והפרעות קשות בשינה
2-השמנה- כאשר אין הפרשת אסטרוגן מהשחלה, אין מה שינטרל המשך ייצור והפרשת טסטוסטרון מבלוטת יתרת הכיליה - האדרנל. זה גורם להשמנה בטנית, לעליה מסוכנת בשומני דם, למשקעים טרשתיים ובעתיד לאירועים מוחיים והתקפי לב ( המהווים ביחד את הסיבה העיקרית לתמותת נשים). ולכן השמנה בטנית אינה קשורה בפעילות או חסר פעילות, גופנית, אלא בחסר איזון הורמונלי.
3- כדורים- הכלל ברפואה האנדוקירנולוגית קובע שכאשר אין פעילות הורמונלית , וכתוצאה ניגרמים נזקים קשים לגוף חובה להחזיר פעילות הורמונלית. ממש כמו שנותנים אינסולין לחולי סכרת, או אלטרוקסין לתת פעילות של בלוטת התריס.
ולכן, בשקלול כל תלונותיך והפגיעה הקשה שזה גורם לך באיכות חיים, את מסוג הנשים שמאד מאד רצוי, כדאי ואף מומלץ לתת לך טיפול הורמונלי חלופי , ויפה שעה אחת קודם.
לא ברור לי מי מונע זאת ממך ומי לא מעונין שתחזרי לחיות ולהנות ולהרזות ולהיות אישה חיונית, רזה ויפה כפי שהיית.
עצתי לך- התעלמי וגשי מיד , ללא דיחוי, לקבלת טיפול- ורק תרווחי- ובגדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?