טיפול הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הורמונלי
    מאי
    27/09/2012

בת 52 ללא מחזור שנה וחצי מתי אני יכולה לקחת טיפול הורמונלי לגבי הזעת יתר גלי חום וחוסר שינה ,כאבים בכפות הרגלים. האם לאחר שנה וחצי זה עדיין אפשרי אני פשוט לא יכולה לסבול כבר , למי פונים ומה לוקחים אשמח אם תיעצו לי. מעולם לא לקחתי כדורים הכל טבעי . ועוד שאלה חשובה ...האם הנרתיק הולך ונעשה צר יותר כי פתאום אני מרגישה כאבים בזמן החדירה כאילו המקום צר יותר בשעת קיום יחסים שזה פעם בשבועיים או שבוע ,זה מלחיץ לפחות בהתחלה וכואב . אשמח לקבל תשובות. חג שמח והמון בריאות לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול הורמונלי

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    27/09/2012

עקרונית ניתן להתחיל טיפול הורמונלי (שהוא ללא ספק היעיל ביותר) בשלב זה, אך עליך לעבור בירור לאיתור גורמי סיכון אישיים/משפחתיים ע"י רופ/ה העוסק/ת בתחום זה. מדובר ברופאי/ות נשים המתמחים/ות בתחום גיל המעבר, או רופאי/ות משפחה המתמחים/ות בתחום זה.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה.

מאי
    28/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים הורמונאליים

אלי
    27/09/2012

היי לך.
    אני בת 54, התחלתי יופי את גיל המעבר (עם כל המשתמע....). המחזור הפסיק והיו לי גלי חום לא מעט. כשהלכתי לרופא הנשים שלי הוא המליץ לי על כדורים הורמונאליים שמתאימים לגיל המעבר, אך את חייבת להיבדק לפני כי לא לכל אחת זה מתאים. יש כאלה שלא לוקחות כדורים בכלל. ואם את כזאת, הרי שיש לי חברה שאינה לוקחת כדורים כלל ומתמודדת עם הזעת יתר בבית השחי כבר שלוש שנים.. היא עושה טיפולי בוטוקס למניעה. לא מדובר בניתוח, אלא מזריקים לה כמות קטנה של בוטוקס למקום בו נמצאות בלוטות הזיעה והפיצוי הוא ללא הזעה באזור כשמונה חודשים. צריך לפתוח את הארנק כי חינם זה לא, אבל לטענתה משתלם מאד. אני יודעת שהיא עושה זאת במרפאות או-אר בהרצליה פיתוח, אצל ד"ר מאד נחמד שאני לא זוכרת את שמו.
    מקווה שהצלחתי לעזור לך, ואם תרצי אני ארים לה טלפון ואשאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים הורמונאליים - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    27/09/2012

מה שעברה החברה שלך אינו רלוונטי וכך לא עושים רפואה מסודרת.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו