הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים
    רותי
    11/10/2012

לצוות שלום , אני בת 53 כשנה השתמשתי בכדורי הורמונים טריסקוונס 0.25 ,חשתי דכאון לא ברור , פניתי לרופא שהחליף לי את הכדורים למדבקות אוורל 75 ואחת לשלושה חודשים אני לוקחת כדורי ,אוטרוגסטן פעם לשל 200 ופעם של 100 מאז שהפסקתי את הכדורים טריסקווניס קבלתי בטן גדולה ונפוחה (עד לפני שנה לא היתה לי בטן ) שאלתי , מה הסיבה לבטן המדבקות או הפרוגרסטרון הכדורים שאני לוקחת אחת לשלושה חודשים והאם הורמונים גורמים לדכאון ברצוני לציין שבשנתיים האחרונות למרות שאני לוקחת הורמונים אני לא אותה אישה שהייתי אני מרגישה כאילו הזדקנתי מאוד חצוני ופנימי אשמח לעצה מקצועית לגבי הטיפול שאני לוקחת , לדעתי לנשים בגיל מעבר אין מספיק התיחסות במערכת הבריאות ובקופת חולים תודה על ההתיחסות רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

• הורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/10/2012

לא היו צריכים להיות לך כל התופעות שאת מתארת אם הטיפול ההורמונלי היה מתאים לך.
    השיטה של מתן אסטרון רק אחת לכמה חודשים לא מקובלת כיום עקב תופעות לואי ( כפי שאת מרגישה).
    הורמונים אמורים למנוע מצבי דכאון של גיל המעבר.
    בקיצור את פשוט לא מאוזנת ומקבלת טיפול שאינו מתאים לך ולכן תופעות הלוואי האת מציינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו