מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני צריכה הורמונים במקום גלולותלילך18/10/2012
שלום, בת 42 הפסקת ווסת בגיל 37 ללא לידות. אני מטופלת בגלולות גינרה למניעת הריון כדי לייצר ווסת מדומה אולם אני חשה בתופעות של דיכאון, גלי חום, שינויים במצבי רוח ונראה לי שאינני מאוזנת. אשמח לדעת אם צריכה לעבור להורמונים במקום גלולות וכן האם יש באזור המרכז רופא נשים שמתמחה בגיל המעבר שאוכל לפנות אליו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני צריכה הורמונים במקום גלולות - תגובה
ד``ר איתן פאר18/10/2012גרוע גרוע גרוע ומעיד על חסר תבונה הורמונלית לגבי הורמונים , ההבדלים והסוגים השונים שלהם
גלולות למניעת הריון מכילות סוגים אחרים לגמרי של הורמונים, שתפקידם לדכא ביוץ ולא למנוע תופעות של גיל המעבר.
מבחינה השוואה ביולוגית, הן בעוצמה של פי 16 מהמינון ההורמונלי המקובל בגיל המעבר.
גלולות מכילות אסטרוגן ופרוגסטרון שלא ניתנים כלל בגיל המעבר עקב אפשרות לתופעות לואי מרובות
גינרה, על אחת כמה וכמה, שיככת לגלולות עם מינון יותר גבוה וממש לא מומלצת לגיל המעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - שאלה נוספת
לילך18/10/2012תודה רבה על תשובתך והתייחסותך בנושא. קבעתי תור לרופאת נשים אחרת ביום ראשון ואשמח לדעת האם לבקש ממנה לקבל הורמונים שמתאימים לגיל המעבר? והאם נעשים בדיקות דם להתאמת ההורמונים? תודה רבה מראש לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - שאלה נוספת - תגובה
ד``ר איתן פאר18/10/2012דברי עם הרופאה שלך על מכלול הבעיות הרפואיות שלך וההשלכות של העדר פעילות הורמונאלי ותגיעו ביחד למסקנה חיובית לגבי אידה ובאיזו דופן עליך לקבל טיפול הולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עזרת לי מאוד בתשובותיך.
לילך19/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביקור אצל הרופא - התייעצות
לילך22/10/2012שלום, ביקרתי אצל רופא שמומחה לגיל המעבר והוא נתן לי הורמונים במדבקה מסוג EVOREL SEQUI וטיפול של VAGIFEM לתקופה. רציתי לקבל את חוות דעתך לטיפול, ולשאול האם יש צורך לקחת תוספים טבעיים כלשהם שמתאימים לגיל המעבר כמו פיטו פימייל של סופר הרבס. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביקור אצל הרופא - התייעצות - תגובה
ד``ר איתן פאר22/10/2012צודק הרופא שלך. תתמידי בטיפול שנתן לך.
תוספי המזון הנ'ל מעולים לחברה המשווקת ולא יעילים, ברובם הגדול, לפתיות שמאמינות לכתוב בהן וקונות אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין, עכשיו אני שקטה. תודה רבה
לילך23/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?