משהו חיובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו חיובי
    דנית
    23/10/2012

אני בת 53 וקצת...

מזה 4 חודשים אני לא מקבלת ווסת. לפני כן היה סדיר.

שאלתי לרופאים האם יש סיכוי שהווסת עוד תגיע...? לפי מה שנאמר כאן במידה ועברה שנה ללא מחזור זה אומר שגיל המעבר הגיע, בנתיים כאמור טרם עברה שנה.

אני יוצאת מנקודת הנחה שהווסת כבר לא תחזור.

למרבה הפלא, אין לי סימפטומים של גיל המעבר ואני מרגישה אפילו יותר טוב מהתקופה עם הווסת.

אני יודעת שהעניין הוא אינדיבידואלי , כאשר היה לי מחזור היו לי כל הסימפטומים הלא טובים שכרוכים בנושא כגון: מצב רוח לא טוב, מתח, עצבנות, כאבי בטן נוראיים, תאבון מוגבר, פצעים ומה לא.....

נכון לעכשיו באורח פלא אני מרגישה הרבה יותר טוב, אין לי התכווצויות חמורות בבטן, הנפיחות בבטן קטנה, פחות במתח, יותר רגועה., פחות מדוכדכת.

מה שכן בתור אחת שהיה לה קר עכשיו פחות קר לי.

מידי פעם יש לי "צמרמורת של חום" אבל זה ממש לשניה ואני לא בטוחה אם לקשר זאת למזג האויר או לגיל???

לסיכום שאלה:

האם יכול להיות שאצלי יהיה הפוך? ארגיש יותר טוב עכשיו כשאין מחזור מאשר כאשר היה מחזור(ווסת)?

ואני עובדת עצות לגבי נטילת הורמונים. כרגע אני מרגישה לא רע בכלל האם יש טעם שרופא בכל זאת ייתן לי הורמונים???

אשמח לקרוא תשובה,

בתודה,

אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו חיובי

הוספת תגובה

• משהו חיובי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    27/10/2012

נפלא ואני שמח בשבילך.
    כמובן שאת לא צריכה לקחת שום תרופה הורמונלית היות ואת מרגישה כל כך טוב.
    וכמובן שזה לא נגמר עד שזה נגמר- כלומר שנה ללא מחזור ולא קודם. ולכן כלל לא אתפלא שהמחזור יחזור , עד שיום אחד יפסיק.
    בינתיים- תהני מהחיים היפים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו