e2 גבוה לאחר מנופאזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• e2 גבוה לאחר מנופאזה
    איה
    28/10/2012

שלום, אני בת 53 מזה למעלה מחמש שנים ללא מחזור לאחרונה מספר חודשים עם כאבים / תעוקה בבטן תחתונה. בשבועות האחרונים כאבים כמו ביוץ, הפרשות, גודש בחזה וכאבים חזקים בפטמות. בדיקות דם : e2 677 lh 32.4 fsh 27.7 prolactine 249 progesterone 1.7 tsh 7.99 אודה להתייחסותך במיוחד למשמעות של e2 הגבוה, האם עלול להצביע על גידול בשחלה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    e2 גבוה לאחר מנופאזה

הוספת תגובה

• רק רציתי להוסיף

איה
    29/10/2012

כי איני לוקחת שום הורמונים ולא לקחתי גם למעט לפני כחמש שנים למשך חצי שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק רציתי להוסיף - תגובה

ד``ר איתן פאר
    29/10/2012

תוך ימים , אני מניח פחות משבועיים, תקבלי דימום וכל הסימפטומים יעלמו
    השחלות חזרו לצייץ,לאחר שנים ללא פעילות.
    לא קשור לכל גידול שהוא אלא לתהליך פיזיולוגי ידוע ומוכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - אבל

איה
    29/10/2012

קראתי כאן שמחזור יכול להתחדש אחרי שנה, שנתיים. לי כבר שבע שנים אין מחזור. עברתי תקופת גיל מעבר קשה עם כל הסימפטומים. איך קורה שפתאום שחלות חוזרות לצייץ ? דרך אגב יש לי שחלה אחת. מתקפת ההורמונים שוהה בגופי כבר כשלושה שבועות כשלפני כן מספר חודשים של כאבי בטן תחתונה. אשמח להסבר איך קורה כזה דבר ? למה זה יכול להיות קשור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו