שאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת
    יעלה
    30/10/2012

שלום רב

אני שאלתי קודם על שימוש בווגיפם וציינתי שאני חולה בסרטן שד גרורתי.

השבת שהטיפול הזה מותר במצבי.

אני רוצה גם לציין שבסרטן שלי נצפו רצפטורים גבוהים מאוד גם לאסטרוגן וגם לפרוגסטרון, האם זה אומר שלעולם לא אוכל להיעזר בטיפול הורמונלי כלשהו להקלת תופעות של גיל המעבר?

אני משערת שהתשובה שלילית אבל בכל זאת אני שואלת...
    אני יודעת מהי עמדת האונקולוגים בעניין אבל רציתי לשמוע גם חוות דעת מכיוון אחר...

תודה רבה על ההסברים המפורטים והסבלנות

יעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר איתן פאר
    30/10/2012

הבעיה שלך שכיחה וידועה ומטופלת בהצלחה רבה מאד ע'י תכשירים השייכים בכלל לתחום הטיפול נגד חרדות ודכאונות בפסיכיאטריה - והנקראים SSRI - או בעברית- מעכבי ספיגת סרוטונין המוח.
    הסרוטונין, הנשלט ע'י אשטרוגן, הוא הגורם לגלי חום , הפרעות בשינה ועוד.
    היות ובמחלות סרטן עם קולטנים לאסטרוגן אסור לתת אסטרוגן סיסטמית ( לעומת ואגיפם שלא נספג ופועל רק מקומית בנרתיק), הרי שנמצא ששימוש במינונים הרבה יותר נמוכים מאלו שמשתמשים הפסיכיאטרים ניתן להקל משמעותית על גלי החום וללא תופעות הלואי של אותם תרופות.
    ולכן, יש טיפול ויש פתרונות מוצלחים ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. טוב לשמוע שיש פתרונות!

יעלה
    30/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יעלה
    30/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יעלה
    30/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו