מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיסרירינה04/11/2012
בת49 בלי מחזור כ5שנים עברתי 5ניתוחים קיסרים בחתך ביקיני כולם באותו מקום את האחרון עברתי בגיל32 לאחר שנה התחילו בצידי הבטן ליפעמים למטה ליפעמים יותר למעלה לא תמיד בשני הצדדיםמין דקירות וכאב שמיתמשך במשך היום כמובן שניבדקתי ונאמר לי שכניראה זה הידבקויות הענין שיש חודש חודשים שהכאב אינו מופיע ויש ימים שזה מופיע ניבדקת כל חצי שנה מיוזמתי ובבדיקות הגינקולוגית אמרה לי שאין לי מה לידאוג מכיון שזה כבר יותר מ10 שנים שאני חשה את הדקירות והכאב כי עם יש משהו כבר היו רואים מה דעתך דר פאר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי - תגובה
ד``ר איתן פאר05/11/2012מסכים לחלוטין עם הגניקולוגית שלך.
אבל, תנבי למקד את הכאב - האם בזמן ביוץ?
האם בזמן הכאב היותר חזק ניתן לראות האולטראסאונד ביצית לקראת ביוץ בצד שיותר כואב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי
רינה05/11/2012אני כבר לא מקבלת מחזור הרבה שנים כתבתי זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי
רינה05/11/2012הדקירות והכאב הופיעו עוד בתקופה שקיבלתי מחזור והם ממשיכים עד היום לפעמים חודשים שאין כלום ולפעמים יום מיום זה נימשך כ14שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי - תגובה
ד``ר איתן פאר06/11/2012יש לבצע אולטראסאונד אגן ובמידה ואין תשובה אז להמשיך עם CT בטן בכדי לשלול את מרבית הסיבות לכאבים הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי
רינה07/11/2012זאת אומרת שזה לא שיך למערכת הנשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגיפם
טליה07/11/2012שלום ד"ר
אינני מקבלת מחזור כבר קרוב לשנה ולפי בדיקות ההורמונים אני נמצאת בגיל המעבר. לאחרונה סבלתי מפטריה חוזרת בנרתיק ומדלקות בדרכי השתן הרופא המליץ לי על טבליות וגיפם במינון של טבליה אחת בכל ערב למשך שבועיים ולאחר מכן לעבור לפעמיים בשבוע. לפני מספר ימים עשיתי משטח וגינאלי ובדיקת שתן שהיו תקינים לחלוטין אבל אני עדיין מרגישה צריבה בחוסר נוחות בנרתיק. מזה שלושה ימים אני משתמשת בוגיפם ויש לי תחושה של אי נוחות בנרתיק, האם עלי להמשיך את הוגיפם או להפסיק? אציין שהכאבים והאי נוחות לא "משתקים" אבל מאוד מטרידים, כמו כן אני חשה כאילו כמו לפני מחזור, נפיחות בבטן, אי נוחות בבטן התחתונה.
אודה לך אם תייעץ לי כיצד להמשיך.
תודה
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגיפם - תגובה
ד``ר איתן פאר10/11/2012הרופא שלך צודק
המשיכי ואגיפם פעמיים בשבוע ותתאזרי בסבלנות. זה יעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?