מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הורמונים - גיל המעבראירית07/11/2012
ת 45, להלן תוצאות של הבדיקה שעשיתי:
LH - 11.6
FSH- 5.1
Estradiol- 387
האם אני בגיל המעבר ?\
(סובלת מגלי חום, דופק מהיר ונדודי שינה)
בתודה אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הורמונים - גיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר10/11/2012הורמונלית הבדיקות לחלוטין תקינות
סיבות רבות לתופעות שאת מזכירה במיוחד חרדות. גשי לברר רפואית ונפשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק מצבי...
איילת12/11/2012הייתי אצל אנדוקרינולוג שהמליץ על מדבקת אסטרוגן. 50 מ"ג בשבועיים הראשונים שלאחר הדימום ו 100 בשבועיים שאחרי הביוץ. .עזר מאוד בהתחלה. בחודש האחרון אני שוב סובלת מנדודי שינה קשים ( וכתוצאה מכך מסוג של גלי חום, תחושת מתח וחרדה וכו'... ) מתכוונת לנסות לקחת סיפרלקס למרות שבעבר טיפול ב SSRI חיסל לי את החשק המיני.. מייאש. איילת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק מצבי... - תגובה
ד``ר איתן פאר12/11/2012אני מאד מקווה שזה לא הטיפול שהמליץ לך הרופא שכו הוא שגוי לחלוטין, לא נכון ואפילו מזיק.
תפני לרופא המתמצא בגיל המעבר.
זה כלל וכלל לא תחום שאנדוקרינולוגים מתעסקים בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לא סדיר
שולה26/01/2013בת 47. לאחר 3 קיסריים.
לאחר חודשיים של דימומים ברובם קלים החל דימום עז (שמעולם לא היה לי כמותו) כבר ארבעה ימים עם התכוצויות וקרישי דם.
לטענת הרופא מדובר בתסמיני גיל המעבר
בפרופיל ההורמנלי נמצא:: prolactin 152
LH 3.5
E2- 449
לאחר שבועיים:
FSH-7.1
E2-1951
PROGESTERON 2.47
LH 13
TESTOSTERON קטן מ1.5
CA-125- 16.1
CA15.3- 6.3
CA-19.9
כמו כן באולטרסאונד של אגן קטן נמצא:
רחם שרירני, רירית אקוגנית: מעובה
IUD במקום (בן ארבע שנים)
דוגלס: ללא נוזל
שרירן בגודל 39/46 מיקום: סב סרוזי, פונדוס
שחלה ימנית בגודל 39/44 הודגמה עם מבנה ציסטי בגודל 32/31
שחלה ימנית תקינה
האם לאור הממצאים נכונה אבחנת הרופא ומדובר על תסמיני גיל המעבר?
מה המלצותיכם עבורי?
תודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?