מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיון להביןמתוקה09/11/2012
לדר פאר היקר
אני מנסה להבין משהו בדרך הטיפול.
כשמטפלים במדבקות אוורל קונטי, ההנחיה היא לקחת מדבקה אחת למשך שלושה ימים ואת השנייה למשך ארבעה ימים. מכיון שאני רואה שאין הבדל במדבקות אני מבינה שההנחיה היא רק לצורך הסידור השבועי ובעצם גם המדבקה של שלושה ימים מספיקה לארבעה ימים. עד כאן אני צודקת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדי לחדד את השאלה
מתוקה09/11/2012מה מקסימום ימי ההשפעה של המדבקה? כלומר אחרי כמה זמן היא מפסיקה בעצם להפריש דרך העור את התרופה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לחדד את השאלה - תגובה
ד``ר איתן פאר10/11/2012האמת- לא נכון
ההנחיות הן כל שלושה וחצי ימים, אבל רוב הנשים שוכחות ולכן לצורך הנוחיות נאמר 3/4 ימים לסירוגין.
הדרך הנכונה היא אחד מהצמדים הבאים:-
1- יום א בוקר - יום ד ערב
2- יום ב בוקר - יום ה ערב
3.- יום ג בור - יום ו ערב
הצמדות לאחד מהאופציות הנ'ל מבטיחה ספיגה ורמה בדם אחידה יותר ונכונה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר....
מתוקה11/11/2012יעילות המדבקה היא לשלושה וחצי (נניח ארבעה ימים) ולאחר מכן היא מפסיקה להיות יעילה מכיוון שאין יותר "חומר" במדבקה המופרש דרך העור אל הדם? עד כאן הבנתי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר.... - תגובה
ד``ר איתן פאר12/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו. קיי והנה מה שאני מנסה להבין:
מתוקה12/11/2012אחרי מספר שנים של שימוש מוצלח במדבקות אנחנו מנסים לרדת לאט לאט מהטיפול ההורמונלי.
הרופא שלי פשוט יעץ לי להחליף מדבקה רק פעם בשבוע במקום פעמיים כמו שעשיתי עד כה.
מה דעתך? האם זה מקובל? בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' פאר! בבקשה
מתוקה14/11/2012ענה לי על השאלה יש משהו חשוב שאני מנסה להבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו. קיי והנה מה שאני מנסה להבין: - תגובה
ד``ר איתן פאר17/11/2012לא ברור ולא מובן מדוע לרדת מהטיפול ההורמונלי שגרם לף איכות חיים כה טובה. האם יש לזה באמת הצדקה?
המדבקה פועלת רק 3-4 ימים ולכן העצה של הרופא שלך ממש לא נכונה.
במידה ורוצים לרדת במינון ניתן פשוט לחתוך עם מספרים את המדבקות לחצי.
אבל , למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכה....וזה עוד לא הסוף
מתוקה18/11/2012החשש הכי גדול שלי הוא זה:
אם החומר מספיק לשלושה ארבעה ימים. הרי כאשר אני מחליפה מדבקה רק פעם בשבוע יוצא שאני כאילו מתחילה טיפול מחדש (שהרי שלושה ימים אין הפרשה של שום חומר). כלומר, אני חשופה לקרשיות ופקקת.
האם אני צודקת? או שהחשש שלי מוגזם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכה....וזה עוד לא הסוף - תגובה
ד``ר איתן פאר19/11/2012צודקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?