טיפול הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הורמונלי
    שאלה
    10/11/2012

שלום
    יש לי בלגן בראש
    1. האם תוכל להסביר לי מה ההבדל בין טיפולים המכילים רק אסטרוגן לכאלה המכילים גם פרוגסטרון?
    2. האם בטיפולים המכילים גם פרוגסטרון - הדימום הוסתי נמשך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול הורמונלי

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/11/2012

עם תגשי לרופא לשיחה איתו הוא כבר יתן לך את כל ההסבר
    בגדול- אסטרוגן הוא המונע תסמיני גיל המעסבר, פרוגסטרון ניתן רק בכדי להגן על רירית הרחם מהאפקט המסרטן שיש לאסטרוגן הניתן כל הזמן ללא בקרה.
    מי שמונע מהסטרוגן את האפקט הלט רצוי על הרחם הינו הפרוגסטרון.
    ולכן נשים ללא רחם לא צריכות כלל לקבל פרוגסטרון ביחד עם אסטרוגן, ונשים עם רחם חייבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אוכל להמשיך אאורל סקווי

שאלה נוספת
    23/02/2013

אני כבר שנה פלוס עם אוורל סקווי ומרגישה מצויין. מעדיפה להשאר איתו ולא לעבור לאוורל קונטי. ממילא אין לי מחזור כבר 5 חודשים, נבדקתי. הכל בסדר. האם אפשרי? האם פרוגסטרון כל החודש נותן יתרון על פני פרוגסטקון רק שבועיים? אני מרגישה ירידה במצב רוח ועליה בעצבנות בתקופת הפרוגסטרון ולכן מעדיפה שלא יהיה כל החודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ,ב, אני בת 52

שאלה נוספת
    23/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אוכל להמשיך אאורל סקווי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    25/02/2013

את טועה במקצת.
    השינויים במצבי רוח קשורים בעיקר בתנודות בהורמונים ולכן לקיחה רצופה לאורך כל החודש יכולה למנוע ממך את התופעות שאת חשה בשבועיים של לקיחתו.
    אבל, רצונו של אדם - כבודו ובמידה ואת מעדיפה להשאר על אותה תוכנית טיפולית- אין בכך כל נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו