איזה הורמונים יותר מתאימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה הורמונים יותר מתאימים
    שלומית
    21/11/2012

תודה על התשובות האכפתיות והמקצועיות בפורום. אני בת 50, מקבלת ווסת,(כבר לא סדיר,)לפי בדיקות הורמונליות כבר בגיל המעבר ,כך אמר הרופא. בדיקות דם,פפס,אולטרסרונד תקינות.יש לי חלק מתופעות גיל המעבר,שינויים במצב ריגשי,נשירת שיער,פחות מרוכזת וחוסר ליבידו.ביקשתי הורמונים גם לטיפול בתופעות וגם למניעת כל הדברים הלא סימפטים בעתיד.קיבלתי אויאנה,לוקחת שבוע.,אין הקלה ההפך,יש לי כאב ראש.האם בגלל שעדיין יש לי ווסת למרות שלפי הפרופיל ההורמונלי כבר מנופאוזה הכדורים אינם מתאימים.מה הטיפול המומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה הורמונים יותר מתאימים - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    21/11/2012

תכשיר זה, אביאנה, הוא אחד מתכשירי הדור החדש שמינון ההורמונים בו נמוך. הגישה של התחלת טיפול במינון נמוך נכונה ולכן כדאי להמשיך ולא לחדול ממנה לאחר זמן קצר. יחד עם זאת, במידה ותחושותיך המצוארות תחרפנה או שלא תחלופנה תוך ימים ספורים יש הצדקה לחזור לרופא/ה המטפל/ת ולשקול החלפת התכשיר. יש מצבים של חוסר התאמה אישי אשר אינו קשור למינון הנמוך אלא לסוג החומר ושינויו עשוי לשפר את התחושה.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.עוד שאלה

שלומית
    21/11/2012

מדוע אם הפרופיל ההורמונלי מעיד על מנופאוז,עדיין יש ווסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו