מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טריסקוונססיגלית05/12/2012
שלום רב
בת 48. מחזור אחרון לפני 90 יום לערך . בשנה האחרונה סדיר פחות או יותר אחת ל 40יום לערך. התחלתי לסבול מתופעות גיל המעבר ביתר שאת. גלי חום, יובש נרתיקי, ושינוי
במצב רוח תכופות. השמנה הדרגתית באיזור הבטן בשנתיים שלוש האחרונות.
הרופא המליץ לי על טריסקוונס.
נוטלת מספר ימים. אין כל שיפור בתחושה . החלו להופיע פצעי אקנה, והחמרה בנשירת שיער. כמו כן נולדה תופעה חדשה - עצירות .
האם עלי להסיק שההורמונים אינם מתאמים לי?
ואם לא- מתי אחוש הטבה?
ובכלל - האם קיים בשוק הורמונים מסוג שונה( המייצרים דמם חודשי) עם פחות תופעות לוואי? פחות סיכונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריסקוונס - תגובה
ד``ר איתן פאר06/12/2012טריסקוונס אינה התרופה המתאימה לנשים להן יש עדין פעילות הורמונלית משלהן ( כפי שהדבר בה לידי ביטוי בכך שאת מקבלת עדין מחזורים, אם כי לא סדירים,
במצסים אלו יש צורך לתת טיפול "תוסף" הורמונלי ולא "תחליף" הורמונלי.
התוסף לגיל שלך נקרא נובופם , ואותו יש להתחיל תמיד ביום 2-3 של המחזור
טירסקוונס ינתן לאישה לה אין יותר כל פעילות הורמונלית , אבל עדין מעונינת, מסיבותיה שלה, להמשיך ולקבל מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריסקוונס
סיגלית10/12/2012בהמשך להודעה הקודמת
לא ראיתי את המחזור כבר 80י ום והרופא בטוח שאני סיימתי. מיד כשנכנסתי למרפאה
היה בטוח שאין כבר מחזור. הFSH האחרון שעשיתי היה לפני כשנה וחצי ועמד על 26.6
astrodil היה פחות ממאתיים ולכן הוא היה בטוח שלא יהיו יותר מחזורים.
ביקשתי דמם חודשי והוא נתן לי טריסקוונס.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריסקוונס - תגובה
ד``ר איתן פאר12/12/2012עדין אני נשאר עם אותה תשובה קודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטירסקוונס- המשך
סיגלית19/12/2012שלום רב
לאחר שביקרתי שוב אצל הרופא הוא נתן לי נובופם. אבל אני חייבת להמשיך עם טירסקוונס עד תום החבילה. עם זאת טען שייתכן שגלי החום יחזרו מייד, כי המינון בנובופם נמוך.
בנתיים התחיל לי שיעול יבש מוזר בבקרים בלבד.
נוספה תופעה חדשה - אני אשה שמתעמלת במכון כושר תדיר. לאחרונה עם ההורמונים שמתי לב שהידיים מתנפחות במאמץ כשאני רצה על ההליכון. כשעה אחרי האימון זה נרגע.
חשק מיני אין לי בכלל.
הבטן התנפחה מעט יותר עם ההורמונים.
האם אלו תופעות ידועות?
האם לדעתך אני צריכה מעקב נוסף?
בדיקות דם? תפקודי כבד? בדיקת קרישה?
ברצוני לציין כי בעבר התגלו אצלי ציסטות בשחלות והשד הוא במבנה ציסטולרי.
הרופא אמר לי שעלי לבצע בדיקת שד ופאפ של צוואר הרחם.
פרופיל הורמונלי אחרון מ 2010 הראה fsh 26.6.
הרופא טוען כי אין צורך בפרופיל נוסף ומה שקובע הוא התחושות שאני חווה וזה שאין וסת
בשלושת החודשים האחרונים.
אני מודאגת
אודה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטירסקוונס- המשך - תגובה
ד``ר איתן פאר20/12/2012מכלול הבעיות שאת מעלה מחייב גישה הוליסטית וברור מקיף של כל תלונותיך.
לא ניתן ליחס אותם לטיפול כזה או אחר ולא ניתן לטפל בך בהתכתבות באתר באינטרנט. לא לכך נועד האתר.
עליך להמשיך ברור מקיף ויסודי אצל רופא המתמצא במיגוון תלונותיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)