בלבול, עצבנות ורגישות ייתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול, עצבנות ורגישות ייתר
    עירית פרג
    07/12/2012

בוקר טוב, הנני בת 51. המחזור החודשי שלי הפסיק ל 4 חודשים חזר לפני 3 חודשים ושוב הפסיק החודש. במקביל, תקופת ה - PMS שלי, מאופיינת במיגרנות ואני משתמשת ב"רילרט" כדי להרגיע.
    בשבועיים האחרונים התחילה רגישות ייתר וכל משפט גורם להתפרצות בכי, כעסים ודיכדוך. איני סובלת מגלי חום ויובש בנרתיק.
    קיבלתי מהגניקולוג "אוורל קונטי" ועדיין לא התחלתי להשתמש.
    האם התופעות שציינתי מעלה הינן חלק מתסמיני גיל המעבר? כיצד ניתן לבדוק את זה? האם מומלץ לקחת אוורל קונטי? תודה רבה! עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלבול, עצבנות ורגישות ייתר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/12/2012

אכן תופעות של גיל המעבר
    הטיפול במדבקות של אוורל קונטי כלל לא הולם מצב בו עדין מקבלים מחזורים שכן יהיו לך דימומים מרובים
    ככלל, לא משתמשים בהורמונים חלופיים כל עוד יש דימומים, אלא רק לאחר הוכחת מנופאוזה ( שאז הם באים להחליף את החסר עקב העדר פעילות שחלתית)
    לתקופה הפרימנופאוזלית בו את נמצאית יש להשתמש בתוספי הורמונים ( כגון נובופם, פרוגילוטון ועוד) ולא באוורל קונטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו