חוסר שיווי משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שיווי משקל
    שירלי
    10/12/2012

שלום. אני בת 54 במהלך השנה האחרונה המחזור אינו סדיר מגיע כל שלושה חודשים, עברו שלושה חודשים טרם קיבלתי. התסמינים שלי הם סחרחורות חוסר שיווי משקל, מצב רוח ירוד ונוטה לבכות. האם אלו הן תופעות השייכות לגיל המעבר? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שיווי משקל

הוספת תגובה

• טרם נעניתי אשמח לקבל את תשובתך.

שירלי
    13/12/2012

הספקתי להיות אצל מומחה לאף אוזן וגרון עשה לי את כל הברורים ואין בעיה באוזן התיכונה ובכלל באוזניים. אשמח שתענה לי לגבי שאלתי הראשונה. אני סובלת מחוסר שיווי משקל. בימים מסויימים יתר על המידה ולעיתים בעדינות. כמו כן חרדה ונוטה לרגשנות יתר. המחזור אינו סדיר אני בת 54 מזה שלושה חודשים איני מקבלת את המחזור. אשמח לדעת האם סימפטומיים אלו מתקשרים לתופעות גיל המעבר. שאלתי הראשונה הייתה ב- 10.12 תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר שיווי משקל - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/12/2012

חסר שיווי משקל מחייב ברור נוירולוגי, עיניים וא.א.ג ולא קשור לתסמונת גיל המעבר
    שינויים במצבי רוח בכיוון דכדוך ונטייה לבכי- דוקא כן וניתן לטפל בהם ביעילות מרובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו