טרום גיל מעבר?או השחלות הפוליציסטיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרום גיל מעבר?או השחלות הפוליציסטיו
    אני....
    13/12/2012

בת41שנים.מגיל צעיר- שחלות פוליציסטיות וביגלל שקיבלתי בעבר ווסת אחת ל4חודשים טופלתי שנים רבות בגלולות.(כיום כבר כ-3שנים ללא גלולות כי התחיל להופיע מחזור כל חודש וחצי).
    ביצעתי בדיקות דם לאחר כחודש מהווסת האחרונה כדי לראות אם התחלתי ליהיות קרובה לגיל המעבר וזאת ביגלל תופעות כמו השמנה,גלי חום, עייפות...או אלו תופעות של תסמונת השחלות הפוליציסטיות?...
    LH9.6
    FSH3.5
    E2-283
    מה דעתך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרום גיל מעבר?או השחלות הפוליציסטיו - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/12/2012

בדיקות תקינות..יחס LH:FSH=3:1 דבר המעיד על שחלות פוליציסטיות ותו לא
    השמנה קשורה לתסמונת זו אבל לא גיל מעבר בגיל צעיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אני....
    17/12/2012

באופן כללי האם מומלץ בגיל 41שנים לקחת גלולות ביגלל השחלות הפוליציסטיות או מסוכן?(לציין שאינני זקוקה לאמצעי מניעה ואני בריאה ולא מעשנת ווסת מופיע אחת לחודש וחצי....)שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/12/2012

כן,מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו