זקוקה לעזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה בבקשה
    אלה
    24/12/2012

אני אישה בת 55 , מחזור אחרון היה בגיל 51 , חוץ ממעט מאוד גלי חום שהיו , הכל עבר בסדר גמור ללא שום תופעות מיוחדות .
    לפני כשנה וחצי לאחר שהחלו הפרעות קצב , בבדיקת דם התגלתה פעילות יתר של בלוטת התריס ולאחר כחודשיים לפתע הבלוטה התאזנה לבד ומאז כל בדיקות הדם יוצאות בסדר .
    הבעייה היא שלמרות שהבדיקות בסדר , קורה לי משהו בגוף שפשוט הורס את חיי .
    אני אוכלת בצורה אובססיבית חסרת כל שליטה , כאילו שאין לי שובע בכלל , השמנתי מאוד , יש לי גודש וכאבים בחזה , ובבדיקת חזה יצא הכל כשורה .
    מזה כחודש יש לי בלילות למרות שהם לילות קרים , חום כמו שריפה בכל הגוף .
    אני עצבנית מאוד וחסרת סבלנות לכל דבר , אין לי שום שמחת חיים מכלום .
    יש לי כאבים כמעט בכל הפרקים בגוף .
    ההרגשה הגופנית והנפשית מתחת לכל ביקורת .
    ולמרות שכל הבדיקות יוצאות תקינות אני מרגישה רע מאוד ומרגישה שקורה לי משהו בגוף .
    ביקשתי לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי וגם בבדיקה זו יצא הכל בסדר חוץ מ- progesterone שיצא 0.50 .
    אנא עיזרו לי איך אפשר לאתר מה הבעייה שיש לי ואיך אפשר לפתור אותה בבקשה !
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה בבקשה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה בבקשה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    24/12/2012

יש מיגוון סיבות לתלונותיך, בעיקר קשורות בחסר איזון בין נוירוטרנסמיטורים שבמוח
    תנסי שילוב של מאזני סרוטונין ביחד עם מאזני נוראפינפרין ( בתכשיר הנקר VIEPAX ) שיכול לעזור לך
    אבל את צריכה להיות במעקב רפואי ולהשלים מספר בדיקות שרופא מומחה בתחום רפואה מיגדרית יבצע לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד''ר פאר

אלה
    25/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו