הורמונים אוורל סקווי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים אוורל סקווי
    רותי
    28/12/2012

לצוות שלום ותודה מראש על על ההתיחסות,

מחודש ינואר 2010 עד יוני 2011 קבלתי הורמונים בשם טריסקוונס..מאחר והרגשתי תחושת דכדוך וחוסר מצב רוח הפסקתי את הכדורים,
    מאוגוסט 2011 עד נובמבר 2012 השתמשתי במדבקות אוורל קונטי הייתי במעקב של רירית הרחם כל חצי שנה היום היא 8 ס"מ
    כחודשים החליפו לי את המדבקות לאוורל סקווי , מאז שהתחלתי להשתמש בהרמונים אני מרגישה שינוי לרעה בשנתיים האחרונות
    בשנה שהתחלתי במדבקות הבטן מאוד נפוחה דבר שלא היה קודם ,האם זה מהמדבקות ?
    בנוסף מרגישה אני שהזדקנתי מאוד בפנים פתאומי ,מודעת אני לשינוים שנגרמים עם הגיל , ומודעת אני שהצוות הרפואי עונה על שאלות בריאות ולא יופי,אך מאחר ויש מעורבות של הורמונים אשמח לקבל תשובה האם יש מצב שהנפיחות בבטן הדכדוך וההזדקנות הפתאומית בפנים הם מההורמונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים אוורל סקווי

הוספת תגובה

• הורמונים אוורל סקווי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    31/12/2012

פשוט להפליא. או שהמינון, או שהספיגה , או שהסוג של ההורמונמים שאת מקבלת כבר לא מתאימים לך היות והתגובה של הגוף היא תגובה של חסר הורמונים.
    ולכן, גשי לרופא המתמצא בתחום והחליפי מיד את סוג ומינון הטיפול ותחזרי לעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו