מה דעתכם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתכם?
    ישראלה ישראלי
    21/01/2013

אני בת 49 רווקה ללא ילדים בריאה ואקטיבית מאוד !! בשנה האחרונה נהפכתי לסיעודית 100 אחוז בעקבות בעיות בעמוד וחוט שידרה ואף עברתי ניתוח חירום מחשש לשיתוק הרגליים .לפני הניתוח טופלתי ב15 סוגי תרופות נרקותיות ליום. והמחזור שלי איחר בחודש ,לאחר בדיקות מקיפות הבנתי שאני עדיין לא בגיל המעבר ואף יכולה להיכנס להריון והאיחור נבע ממצבי הנפשי הגופני וכל התרופות ..ולאחר שהחלמתי המחזור חזר לסידרו . לדאבוני הרב בחודשיים האחרונים שוב מצב בריאותי הידרדר ואני זקוקה לעוד ניתוח עמוד וחוט שידרה בפחות מ8 חודשים ושוב טופלתי בהרבה מאוד תרופות מיותר לציין שגם מצבי הנפשי גרוע .בשבוע האחרון היתי אמורה לקבל את המחזור ולמרות כאבי הבטן העזים שיש לי (כאבי בטן של מחזור ) אני לא מקבלת .
    מה לדעתכם הסיבה ?ומה עלי לעשות ?
    אנא התיחסותכם
    בברכה ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתכם?

הוספת תגובה

• מה דעתכם? - תגובה

ד``ר איתן פאר
    23/01/2013

כידוע מצב גופני מושפע מאד ממצב נפשי.
    כמו כן מצוקה גופנית בריאותית, כמו גם טיפול תרופתי נרחב כמו שאת מקבלת, בפירוש משפיעים על המחזור ועלולי9ם לגרום לשיבושים ניכרים .
    אז, קודם כל שתבריאי בריאות שלמה , ואז ניתן יהיה להתייחס להפרעות במחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו