טיפולים אלטרנטיביים בגלי חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים אלטרנטיביים בגלי חום
    תאיר
    17/02/2013

שלום רב,

אני בת 50 והתחלתי לסבול מגלי חום קשים מאד שמעירים אותי כמה פעמים כל לילה וקורים גם במשך היום. בדיקות דם העידו שאני כבר בגיל המעבר. רופאת הנשים שלי הציעה לי לקחת הורמונים ואינה מוכנה לשמוע על טיפולים אלטרנטיביים. מכיוון שמעולם לא ילדתי או נכנסתי להריון אני מעדיפה לא לקחת הורמונים. האם ידוע על טיפולים אלטרנטיביים ו/או תוספי תזונה/תרופות טבעיות שעשויות לעזור בעניין? באותה הזדמנות אני מחפשת להחליף את הרופאה שלי. אשמח להמלצות על רופאת נשים טובה הנוקטת בגישה הוליסטית ואינה פוסלת רפואה טבעית באיזור נתניה או ת"א, דרך קופ"ח לאומית.

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפולים אלטרנטיביים בגלי חום - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    17/02/2013

הרופאה שלך צודקת, ואין הצדקה להחליף רופא/ה רק בגלל שהמלצתה (הנכונה) אינה תואמת לגישתך. חרדות הציבור מהורמונים אינן מוצדקות, וכל טיפול אחר אינו יעיל כמו טיפול הורמונלי, במינון נמוך, ובמעקב רפואי נכון. ניתן להרחיב על כך עוד ועוד, אבל בבסיס החרדות, במקרים בהם אין סיכון אישי / משפחתי, אינן מוצדקות.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופ' תדיר

תאיר
    18/02/2013

האם העובדה שמעולם לא ילדתי, לא נכנסתי להריון ולא לקחתי מעולם גלולות למניעת הריון לא מציבה אותי בקבוצת סיכון לצורך העניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו