מספר שאלות לגבי מדבקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות לגבי מדבקות
    יעל
    04/03/2013

שלום רב!
    הייתי מבקשת לשאול מספר שאלות לגבי מדבקות אוורל קונטי:
    1. האם במדבקות כמו בגלולות שונות ניתן לשנות את המינון? האם במקרים מסויימים אפשר לשקול הדבקת שתי מדבקות במקום אחת?
    2. האם ניתן לשחות יום יום בבריכה עם המדבקה מבלי להוריד את היעילות שלה? אולי רצוי להחליף לעיתים תדירות יותר בגלל השחייה?
    3. האם טיפול אנטיהיסטמיני יחד עם המדבקה אינו גורם לאינטרקציה שלילית?
    על תשובותיכם אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות לגבי מדבקות

הוספת תגובה

• מספר שאלות לגבי מדבקות - תגובה

ד``ר איתן פאר
    04/03/2013

המדבקות מגיעות במינון אחיד ולא ניתן לשנות אותו למרות שאני יודע על נשים שפשוט גוזרות חלק מהמדבקה. בודאי ובודאי לא שתי מדבקות יחד. גם החיתוך לא רצוי היות ואז גורמים למינונים משתנים בדם כל הזמן וגם זה לא רצוי.
    הדבקה נכונה , קרי על עור יבש, 10 דקות לאחר מקלחת, וללא כפלים במדבקה ומבלי לגעת בצד הדבק, תמנע מהמדבקה ליפול בשחיה בג'קוזי וכד'. להדביק מתחת לקו בגד הים.
    לא למרוח אנטיהיסטמינים על העור לפני הדבקת המדבקה. אסור. בכל אזור אחר אין כל בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיהיסטמינים

יעל
    05/03/2013

אני בכלל לא התכוונתי לתכשירי אנטיהיסטמינים שמורחים על העור אלא טיפול פומי. כדורים כמו : אהיסטון, זילרג'י: האם יש אינטראקציה שלילית עם הטיפול ההורמונלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו