רטיבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטיבות
    רותי
    12/03/2013

אני בת 62 10 שנים ללא מחזור ניבדקת ניוזמתי כל חצי שנה שנה אצל רופא נשים בשנה האחרונה אחרי יציאה וגם היתאפקות של שתן אחרי הטלת שתן בניגוב הנייר יש לי מעין רטיבות לבנה אני מרגישה כאילו שאני בת 20 מפני שאחרי שסימתי לקבל היה לי יובש של שנים בנרתיק ועכשיו כשנה יש לי רטיבות האם זה נורמלי אצל הגינקולוטג נאמר שהכל תקין רציתי את דעתך וזה קורה במיוחד כשאני לוחצת לעשית צואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטיבות

הוספת תגובה

• כמו

רותי
    12/03/2013

זה רטיבות לבנה שדומה גם להפרשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטיבות - תגובה

ד``ר איתן פאר
    14/03/2013

בד'כ יכול לרמוז או על בעיית שליטה על שלפוחית השתן, או על שינוי פלורה נרתיקית. במקרה הזה טיפול ע'י פרוביוטיקה, כגון ביו-פימל לנרתיק ולא דרך הפה, במשך 12 יום, יכול לפתור את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם ילדתי את ילדי בניתוחים קיסרים

רותי
    14/03/2013

ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם ילדתי את ילדי בניתוחים קיסרים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    18/03/2013

שינויים ברצפת האגן ובמבנה רקמות החיבור שסביב שלפוחית השתן והנרתיק מתרחשים על רקע שינויים הורמונליים ולכן מתקיימים גם אצל נשים שכלל לא עברו הריונות ולידות.
    ההבדל , לגבי הנרתיק, מבחינת ניתוחים קיסריים לעומת לידות נרתיקיות תלוי האם הלידה הנרתיקית היתה טראומתית, מיכשור ( מלקחיים, ואקום) , קרעים וכד'.
    במקרים אלו הטראומה לרקמות גורמת להחלשתם, אך לא לשינויים מבניים הנגרמים רק על רקע הורמונלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו