בעיות זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיכרון
    ליאורה
    18/03/2013

שלום רב
    אני בת 47 עם פיברומיאלגיה. לאחרונה המחזור הולך ונמוג מבחינת התדירות ועוצמת הדימום. מתחילה להרגיש תופעות של גיל זה כמו גלי חום, שינה קלה, כאבי ראש. הכי מפריעות לי הבעיות הקוגנטיביות כמו בלבול בשפה ובעיות זיכרון. האם אלה אופיינים לגיל זה או שמקורם בפיברו?
    דבר שני, במשפחה שלי היסטוריה של בעיות לב וסוכרת סוג 2. האם כדאי לי לקחת גלולות ואיזה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיכרון

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון - תגובה

ד``ר איתן פאר
    19/03/2013

קשה להאשים הכל בשינויים הורמונליים, כמו שקשה להאשים הכל בפיברומיאלגיה.
    הדברים הרבה יותר מורכבים ובעלי גורמים מרובים מאד, כולל גנטיקה, תהליכים זיהומיים, מערכת חיסונית, העדר ויטמינים או תוספי מזון אחרים כגון אומגה 3 ועוד ועוד.
    הטיפולים השונים, כגון הורמונים בגיל המעבר, תורמים תרומה נכבדת בהפחתה של התופעות עליהם את מתלוננת, אך אין ביכולתם למנוע אותם כליל.
    ולכן יש לבצע מכלול רב של בדיקות, ולגבש תוכנית טיפולית מלאה, המבוסת באופן אישי על תוצאות הבדיקות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו