הפסקת שימוש באמצעי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת שימוש באמצעי מניעה
    ערבה
    23/04/2013

שלום! אני בת 48 (וחצי).עד לפני שנתיים השתמשתי בדיינה, ואז עברתי לנובה רינג - בה אני משתמשת עד היום. אני רוצה להפסיק עם אמצעי המניעה מכל סוג שהוא. מה הסיכוי שלי להכנס להריון בגילי המופלג? חשוב לי לציין שאני ממש(!) לא מעוניינת להכנס להריון - השאלה באה מתוך החשש שזה עלול לקרות. מידע נוסף: הייתי 4 פעמים בהריון ללא בעיות, וזה קרה די מהר אחרי הפסקת נטילת הגלולות, וגם - אף-פעם לא קיבלתי מחזור ספונטני, שלא מכוון ע"י גלולת/טבעת (חוץ מלפני ההריונות, כמובן). האם אני יכולה לקיים יחסים ללא חשש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת שימוש באמצעי מניעה

הוספת תגובה

• הפסקת שימוש באמצעי מניעה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    01/05/2013

נדיר להרות ספונטנית בגילך , למרות שזה כבר לא מפתיע אף גניקולוג מנוסה מספיק שכבר ראה מקרים , בודדים וספורים, של הריונות בגיל מתקדם.
    אסור להשתמש בדיאנה - בכלל ובמיוחד אחרי גיל 40 עקב הפעילות ההורמונלית העודפת - היות וזו גלולה במינון הגבוה הקיים, והשפעתה ארוכת הטווח על השד והכבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו