גיל המעבר ורמות FSH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר ורמות FSH
    ענבר
    23/05/2013

בבדיקת דם נמצא FSH 8.8 , מה שאומר עפ"י הגניקולוג שלי שאינני בגיל המעבר עדיין, ויחד עם זאת אני סובלת מאד בחצי השנה האחרונה (אני בת 48) ממחזורים מעט מאחרים, דימומים קשים מאד מאד, נדודי שינה, התעוררויות במרחץ זיעה, ומצב רוח ירוד מאד (מה שהיה הגיוני סתם בגלל המצב הפיזי שמחזורים כאלו גורמים).
    חשוב לציין שבבדיקה גניקולוגית נמצא הכל תקין.

יש לך רעיון מה קורה כאן?
    ערכים כאלו של FSH אכן לא מצדיקים תופעות כאלו? לא יתכן שהתופעות עולות רק מעצם שינוי בהורמונים גם אם לא הגיעו לסף ההגדרה של גיל המעבר ?
    אודה לעזרתך מאד
    ענבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר ורמות FSH

הוספת תגובה

• גיל המעבר ורמות FSH - תגובה

ד``ר איתן פאר
    07/06/2013

ושזוב אנו חוזרים לאותה הבעייה. במקום לפתור לך את תלונותיך את, וכנראה גם ואולי במיוחד הרופא שלך, מחפשים הגדרות. את מי זה בדיוק מענין מה רמות ה FSH שלך? מה זה מוסיף או גורע לתלונותיך? והרי כל עוד יש לך מחזור הרי שאין כל טעם הגיון או תובנה לבדוק רמות FSH. ועכשין, בדקת, אז מה? בגלל ערך כזה או אחר לא נותנים לך טיפול?
    בקיצור אל תחפשי הגדרות אלא תפקידך לפנות בתלונות מיהן את סובלת ואשר גורמות לך לפגיעה באיכות החיים שלך, ומתפקידו של הרופא למצוא מזור ופתרון ל מכלול תלונותיך, ולא- תחליפי רופא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו