גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר
    נועה
    16/06/2013

שלום אני שוב שואלת אני בת 53 עדיין עם מחזור גליי חום וקור כל הזמן כאביי ראש עד מתיי אני אמורה לקבל מחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/06/2013

הפסקת מחזור באופן טבעי מתרחשת בטווח רחב מאד של גילאים ( 48-58)
    אין אפשרות ניבוי מראש מתי יפסק לך המחזור
    במידה ויש תופעות כפי שאת מתארת הרי שניתן כבר להתחיל טיפול היות והטיפול ניתן בהתאם לסימפטומים ולא בהתאם לנוכחות או אי נוכחות של מחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

שלי
    18/06/2013

כמו שנאמר, התופעות אינן קשורות להפסקת המחזור. הן יכולות להופיע לפני או אחרי שהוא נפסק.
    אם את סובלת מאותם תסמינים שציינת ממליצה לך לנסות את פיטו פימייל קומפלקס של סופהרב, אני התחלתי לקחת אותו בהמלצת נטורופתית וזה מקל מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    26/06/2013

קיימת בעיה עם המלצות מסוג זה היות והספרות הרפואית ישנם יותר מאשר רמזים על הקשר בין תכשירים המכילים סויה וסרטני שד, אצל האוכלוסיה שמתחילה סויה רק אחרי גיל 40, לעומת נשות המזרח המשתמשות בסויה מינקות ואלן יש הפחתה של סרטני שד, ולכך יש הסבר מדעי מדויק ומובהק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו