בבקשה אני לא יודעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה אני לא יודעת
    לילך
    24/06/2013

דוקטור האם לחץ על השד נימלולים דיגדוגים ושרפות שייכים לגיל המעבר? עשיתי את כל הבדיקות הכל תקין זה כבר 6 שנים אני בת 52 המחזור הפסיק לי בגיל 48 אין לי חיים אני הולכת לרןפאים אלטרנטיבים וסתם משקרים אותי ואומרים לי שריר תפוס הגב משלמת הרבה כסף וכלום לא עוזר לי בבקשה מה לעשות האם אלו תופעות של גיל המעבר? אני מתה אין לי חיים השד לוחץ לי כמו חגורה צביטות וזרמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה אני לא יודעת

הוספת תגובה

• בבקשה אני לא יודעת - תגובה

ד``ר איתן פאר
    26/06/2013

התופעות שאת מתארת לא קשורים לתופעות גיל המעבר.
    בכדי לשלול סופית בעיה בשדיים אני ממליץ במקרים אלו לבצע MRI שדיים, גם כאשר אין מימון הקופה - אבל יש בביטוחים רפואים פרטיים-
    לאחר מכן, ובהנחה שהכל יהיה תקין עליך לעבור בדיקה יסודית ולהחליט לאחר מכן על אופן הטיפול.
    ואגב, לפעמים תופעות אלו קשורות לאי תיאום נכון של חזיה, בעיקר חזיות עם פס מתכת הדוחפוןת ולוחצות על השד ומפריעות לזרימות דם תקינות, במיוחד עם החזיייה לא תואמת לגודל השד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו