שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יוד
    29/06/2013

שלום, בת 47 לפני כשנה מחזור איחר בשבועיים וחצי ועקב דימומים לא סדירים הרופא נתן לי דופסטון שהסדיר לי את המחזור לשנה, החודש שוב המחזור איחר ב3 שבועות, הרופא המליץ לי לקחת דופסטון כדי למנוע דימומים לא סדירים, היום 5 ימים לאחר תום החפיסה קיבלתי מחזור, מה שתמוה זה שהשדיים עדיין כואבות לי ומנסיון אני יודעת שכשמחזור מגיע הכאב יורד, מדוענ עדיין כואב לי החזה? תודה ושבוע טוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/07/2013

הטיפול של הרופא שלך נכון
    הרגישות בשדיים קשורה ליחס אסטרוגן פרוגסטרון ששוב משתנה עקב הדופסטון שאת לוקחת ולכן נמשך יותר
    אין בכך כל סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יוד
    03/07/2013

תודה רבה כרגיל על התשובה המפורטת והמרגיעה, יש לי שאלה נוספת ברשותך, אתמול הסתיים לי המחזור אחריי דופסטון ובאמת הגודש בשדיים די ירד, אבל מאתמול אני עם כאבי מחזור די חזקים, האם זה גם קשור ליחס שציינת בתשובתך הקודמת בין ההורמונים בעקבות לקיחת הדופסטון? או שאקבל שוב מחזור?..
    תודה רבה ויישר כח!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר איתן פאר
    04/07/2013

כאבים בשיפולי הרחם הקשוים בהתכווצויות של הרחם נגרמים עקב נוכחות של דם בחלל הרחם ומטרתם להעביר את אותו דימום מחלל הרחם לנרתיק. לעתים צואר הרחם נסגר עוד טרם התרוקנות חלל הרחם, תופעה מאד אופיינית לרחם בתנוחה אחורית, ואז ממשיכים כאבי המחזור.
    דוקא דופסטון מרגיע התכווצויות של הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו