הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים
    רבקה
    09/07/2013

שלום
    מזה כעשר שנים אני מטופלת בהורמונים. (גילי 54) לקחתי לוויאל ועכשיו לאחרונה אקטיבל .
    מרגישה טוב ועושה את כל הבדיקות . לאחרונה אני מרגישה כמו זרמים חשמליים בגוף ,פעם ביד פעם באזור אחר . אני ישנה טוב למרות שנראה לי שיש לי לפעמים הזעות לילה . בבקרים האחרונים אני מתעוררת מוקדם בבוקר עם תחושה של אי שקט בגוף. כאילו כל הגוף רועד או רוטט. לא כל כך נעים. זה נמשך כשתי דקות . כיום הבדיקות שלי תקינות כולן ואני שוקלת אולי לעבור למדבקות מבחינת נוחות אבל כמות ההורמונים בהם גדולה יותר .
    אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

• הורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/07/2013

ישנו כדור המכיל מחצית מכמות האסטרוגן ורק חמישית מכמות הפרוגסטרון שיש באקטיבל ושמו אוויאנה , מאותה החברה המייצרת את האקטיבל.
    הייתי מיעץ לך לעבור לאוויאנה ותוך חודשיים להעריך מחדש את התופעות שיש לך, במידה ולא יחלפו עד אז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים

רבקה
    10/07/2013

תודה על תשובתך .
    לפני השימוש באקטיבל ניסיתי את האוויאנה והכדור הזה גרם לי לדכדוך ורגישות יתר.אשמח אם תציע לי פתרון אחר. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/07/2013

אנג'ליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו