דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת
    אנה
    04/08/2013

שלום , יש לי שאלה , אני מאוד מודאגת , אני מרגישה כאב בשד ימין , כאב שורף , ובנוסף לזה הופיעה אדמומיות כחולה כזאת , אני לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק , אבל אני מבקשת להסביר לי מה זה יכול להיות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת

הוספת תגובה

• דואגת - תגובה

ד``ר איתן פאר
    05/08/2013

קשה לתת הערכה לגבי ממצאים בשד ללא בדיקה. התלנות יכולות להתאים לממצא דלקתי , חיידקי או פטרייתי, אבל בכל מקרה מחייב בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

אנה
    05/08/2013

תודה ד"ר , שכחתי לכתוב גם שאני מרגישה קרירות רק בשד ימין , וזה כבר חודשיים שלושה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

ד``ר איתן פאר
    07/08/2013

במידה וישנה דלקת כלשהי בשד אחד, דבר המחייב בכל מקרה בדיקה וברור, הרי שיהיו הפרשי טמפרטורות בין השדיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו