דימומים ואביאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים ואביאנה
    סימה
    15/08/2013

שלום,
    אני בת 50 , לוקחת אביאנה כבר שנה וחצי, מרגישה נהדר,הבעיה שמידי פעם
    יש לי דימומים. אני נבדקת כל חצי שנה כמעט, אולטרא סאונד ובדיקות פאב תקינות , וגם עשיתי ביופסיה של רירית הרחם שיצאה תקינה.יש לציין שהתחלתי עם אביאנה כי היו לי גלי חום, ולפי בדיקות הורמונליות הרופא אמר שאני בגיל המעבר, אבל פעם בכמה חודשים עדין היה לי מחזור.
    השאלה שלי האם יתכן שאביאנה לא מתאים לי? איך אני אמורה להתייחס לדימומים האלה, שכאשר הם מופיעים ההרגשה הכללית שלי היא עם כל תופעות הלוואי שזכורות לי כשקיבלתי עדין מחזור.
    בברכה
    סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים ואביאנה

הוספת תגובה

• דימומים ואביאנה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/08/2013

אוויאנה טובה לך.
    דימומים תחת אוויאנה נגרמים או עקב התחלת השימוש בהם לפני שחלפה שנה מהמחזור האחרון ( וזה בסדר היות והטיפול ניתן לפי סימפטומים ולא לפי לוחות זמנים), או עקב שיכחה או, ובעיקר , עקב דיכוי יתר של רירית הרחם ואז בבדיקת אולטראסאונד מוצאים רירית מאד דקה
    אין חשיבות רפואית לדימום הנ'ל
    בד'כ, עם קבלת הדימום, מומלץ להפסיק את האוויאנה למשך 4 ימים, ולחדש שוב לאחר מכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו