מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת ההרמונים בגיל מעבררותי16/08/2013
אני לוקחת הורמונים כ- 3 שנים, כשנה וחצי כדורי טריסקוונס, וכשנה וחצי מדבקות של אוול 75 , בצעירותי בזמן ההריונות יצאו לי וורדים ברגלים , עם השנים הוורדים הוורדים לא בלטו , בשנים האחרונות מאז שאני לוקחת הורמונים יש לי יותר ורדים , והורדים בולטים מאוד ,
שאלתי האם הסיבה לוורדים שנוספו והפכו להיות מאוד ובולטים זה ההורמונים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת ההרמונים בגיל מעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר19/08/2013הופעת וורידים ברגליים לא קשורה כלל ללקיחת הורמונים אלא לאבדן רקמה אלסטית שלהם כתוצאה מחסר הורמונים ולכן הם מאפיינים גיל.
במידה ויש לך רחם הרי שאוורל בלבד אינו הטיפול הנכון החיות והוא נטול פרוגסטרון. גשי לרופא שלך להתיעצות בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות של הורמונים
רותי21/08/2013תודה על תשובתך , מאחר ולגיל מעבר אין משמעות בעולם הרפואה כך אני מרגישה ,נשים שמגיעות לגיל מעבר עוברות הרבה מאוד שינויים שמשפעים פיזית ונפשית על האישה , הנשים מחפשות את התשובות לתחושות הקשות שאנו פתאום באמצע החיים עוברות
בהמשך לשאלתי הקודמת ציינת שהופעת וורדים היא מחוסר אלסטיות בעור ,
ולא קשורה להורמונים מדבקות אוורל שאני לוקחת ,ציינתה שלא לוקחים אוורל בלי פרגרסטרון מדוע ?אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות של הורמונים - תגובה
ד``ר איתן פאר22/08/2013גישתך הפאטאליסטית אינה במקומה. לגיל המעבר משמעות רבה ביותר בעולם הרפואה, אצל אותם רופאים שזה תחום עיסוקם העיקרי. כמובן שרופא ילדים לא מתענין ולט יבין תופעות של גיל המעבר, וברור שלא כל גניקולוג עוסק בתחום, שלר לדבר על רופאי משפחה. ולכן אין לך לחפש פתרונות אצל מי שזה לא תחום התמחותו.
לגבי השילוב של פרוגסטרון עם האסטרוגן- הסיבה היא רירית הרחם.
רירית הרחם תעבור השתנות ממארת ותפתר סרטן ברחם במידה ותחשף רק לאסטרוגן ולכן חובה לתת גם פרוגסטרון להגנה עליה.
מובן שאם אין רחם הרי שאין כל צורך לתת פרוגסטרון.
כמו כן ניתן לספק את הפרוגסטרון לרירית הרחם או בשילוב עם האסטרוגן או ישירות לחלל הרחם ע'י התקן תוך רחמי "מירנה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?