סובלת מאוד !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מאוד !!
    ישראלה ישראלי
    20/08/2013

שלום
    אני בת 50 ללא ילדים ובשנתיים האחרונות חלתי מאוד !! ועברתי 2 ניתוחים קשים בעמוד וחוט השדרה והייתי סעודית עם כל המשתמע מכך. הניתוח האחרון היה לפני חצי שנה שבו קיבעו לי את כל העמוד השדרה המותני אני עדיין בשיקום אבל תודה לאל מתפקדת עם מגבלות מסוימות ,
    הבעיה היא שבתקופה הביוץ ושבוע לפני המחזור יש לי כאבי בטן והגב במקום של הניתוח כואב לי מאוד !!!כאילו יצאתי בדקות אלה מחדר ניתוח וזה מנטרל אותי מכל עשיה ואני שוכבת מקווצת במיטה מרוב כאבים .
    המנתח שלי תמיד אומר לי מה הפלא ?!!! --ההורמונים משתוללים וממליץ על אופטלגין נוזלי אבל זה עוזר לשעה בלבד
    על מה אתה ממליץ ?? אני רוצה לציין שבמשך השנתיים האלה לקחתי תרופות נרקוטיות חזקות מאוד ועכשיו נגמלתי מכל התרופות
    אנא עיזרו לי כי אני ממש סובלת
    בתודה והערכה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מאוד !!

הוספת תגובה

• סובלת מאוד !! - תגובה

ד``ר איתן פאר
    21/08/2013

תופעות של כאבי ביוץ ומחזור ניתנות לטיפול ע'י גרימת שינוי הורמונלי כגון גלולות ( רק במידה ואינך מעשנת)
    בגילך , הגלולות שבאות בחשבון הן אוורה , מדבקות שבועיות.
    תפני לגניקולוג שלך בנידון ותחלימי מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו