מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תשובה דחופהליאת09/09/2013
לא מבינה מה קורה עם הביקות האלה!!!!!
FSH בדיקה ראשונה לפני חודש יצא 174.0
בדיקה שניה לאחר חודש FSH 101.1 LH 43.7
אני כבר חודשיים שלא מקבלת מחזור האם עוד יש סיכוי לקבל אותו חזרה?? ואני רק בת 38 עם ילד 1 בן 6
FSH 101.1
LH 43.7
HCG 2
ALT 10 ׂ6-29ׁ
לא לקחתי שום הורמונים בין 2 הבדיקות אחרי הבדיקה השניה התחלתי לקחת כדורים למשך 10 לקבלת המחזור ואני כבר יומיים מחכה והאם יש דרך להוריד את הערכים הגבוההם האלה בבקשה תחזרו אליי עם תשןבה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה דחופה - תגובה
ד``ר איתן פאר13/09/2013את מציינת ערכי בדיקות התואמות גיל המעבר.
בכדי לדעת ביתר וודאות האמנם? יש לבצע בדיקה להורמון AMH המעיד על רזרבה שחלתית של בייציות.
הורדה של ערכי ההורמונים שאת ציינת אינה מהווה כל מטרה רפואית אלל הטיפול בסימטומים שזה גורם כגון גלי חום , שינויים במצבי רוח ועוד.
לאחר גמר הטיפול חובה לטפל היות ואת צעירה מדי בכדי להשאר ללא פעילות הורמונלית בגופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
ליאת11/10/2013לפני כחודש שלחתי לך את הבדיקות האלה והרופא אמר לי גם גיל מעבר ואתמול קיבלתי מחזור האם המחזור הזה הוא חד פעמי?? או שדברים בסוף מסתדרים..יש לציין שגם עליתי קצת במשקל 2 קג
יש לציין שאלה בדיקות שעשיתי בארהב
FSH בדיקה ראשונה לפני חודש יצא 174.0
בדיקה שניה לאחר חודש FSH 101.1 LH 43.7
אני כבר חודשיים שלא מקבלת מחזור האם עוד יש סיכוי לקבל אותו חזרה?? ואני רק בת 38 עם ילד 1 בן 6
FSH 101.1
LH 43.7
HCG 2
ALT 10 ׂ6-29ׁ
לא לקחתי שום הורמונים בין 2 הבדיקות אחרי הבדיקה השניה התחלתי לקחת כדורים למשך 10 לקבלת המחזור ואני כבר יומיים מחכה והאם יש דרך להוריד את הערכים הגבוההם האלה בבקשה תחזרו אליי עם תשןבה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר14/10/2013ההגדרה של גיל המעבר היא שנה ללא מחזור ולא בדיקות הורמונליות העוזרות לשלול הריון ולחשוב לכיוון גיל המעבר ולא מעבר לכך.
מחזור אחת לכמה חודשים מעיד על התקופה הפרימנופאוזלית- כלומר טרום גיל המעבר. זה לא אומר שאין אפשרות לתסמיני גיל המעבר כגון גלי חום, אך לקראת קבלת מחזור כל התסמינים נעלמים ומופיע גודש ניכר בשדיים. הכל תופעות פיזיולוגיות לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?