בבקשה תשובה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה דחופה
    ליאת
    09/09/2013

לא מבינה מה קורה עם הביקות האלה!!!!!
    FSH בדיקה ראשונה לפני חודש יצא 174.0

בדיקה שניה לאחר חודש FSH 101.1 LH 43.7
    אני כבר חודשיים שלא מקבלת מחזור האם עוד יש סיכוי לקבל אותו חזרה?? ואני רק בת 38 עם ילד 1 בן 6
    FSH 101.1
    LH 43.7
    HCG 2

ALT 10 ׂ6-29ׁ

לא לקחתי שום הורמונים בין 2 הבדיקות אחרי הבדיקה השניה התחלתי לקחת כדורים למשך 10 לקבלת המחזור ואני כבר יומיים מחכה והאם יש דרך להוריד את הערכים הגבוההם האלה בבקשה תחזרו אליי עם תשןבה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תשובה דחופה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה דחופה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    13/09/2013

את מציינת ערכי בדיקות התואמות גיל המעבר.
    בכדי לדעת ביתר וודאות האמנם? יש לבצע בדיקה להורמון AMH המעיד על רזרבה שחלתית של בייציות.
    הורדה של ערכי ההורמונים שאת ציינת אינה מהווה כל מטרה רפואית אלל הטיפול בסימטומים שזה גורם כגון גלי חום , שינויים במצבי רוח ועוד.
    לאחר גמר הטיפול חובה לטפל היות ואת צעירה מדי בכדי להשאר ללא פעילות הורמונלית בגופך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ליאת
    11/10/2013

לפני כחודש שלחתי לך את הבדיקות האלה והרופא אמר לי גם גיל מעבר ואתמול קיבלתי מחזור האם המחזור הזה הוא חד פעמי?? או שדברים בסוף מסתדרים..יש לציין שגם עליתי קצת במשקל 2 קג
    יש לציין שאלה בדיקות שעשיתי בארהב

FSH בדיקה ראשונה לפני חודש יצא 174.0

בדיקה שניה לאחר חודש FSH 101.1 LH 43.7
    אני כבר חודשיים שלא מקבלת מחזור האם עוד יש סיכוי לקבל אותו חזרה?? ואני רק בת 38 עם ילד 1 בן 6
    FSH 101.1
    LH 43.7
    HCG 2

ALT 10 ׂ6-29ׁ

לא לקחתי שום הורמונים בין 2 הבדיקות אחרי הבדיקה השניה התחלתי לקחת כדורים למשך 10 לקבלת המחזור ואני כבר יומיים מחכה והאם יש דרך להוריד את הערכים הגבוההם האלה בבקשה תחזרו אליי עם תשןבה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    14/10/2013

ההגדרה של גיל המעבר היא שנה ללא מחזור ולא בדיקות הורמונליות העוזרות לשלול הריון ולחשוב לכיוון גיל המעבר ולא מעבר לכך.
    מחזור אחת לכמה חודשים מעיד על התקופה הפרימנופאוזלית- כלומר טרום גיל המעבר. זה לא אומר שאין אפשרות לתסמיני גיל המעבר כגון גלי חום, אך לקראת קבלת מחזור כל התסמינים נעלמים ומופיע גודש ניכר בשדיים. הכל תופעות פיזיולוגיות לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו