מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- TRISEQUENSסופי12/09/2013
ד''ר איתן פאר וחברות לפורום שלום
התרשמתי מהתגובות המקצועיות, והישירות שלך לשאלות בפורםם.
אני משתמשת ב- TRISEQUENS כבר למעלה מ- 20 שנה.
בעיניי זו תרופת פלא! אני מרגישה נפלא ועברתי את גיל 77.
אני נראית ומרגישה ללא גיל.
לאחרונה כשבקשתי מרשם אמר לי רופא המשפחה שזה כבר לא בסל. ונתן לי מרשם ללא ההנחה של ק.ח.כללית. זה לא מפריע לי, אבל ממש קשה להשיג את התרופה.
האם ידוע לך על הפסקת יבוא? אני ממש מודאגת.
אני לא לוקחת שום תרופה אחרת, אפילו אקמול אין לי בבית, אבל בלי טריסקוונס אין לי חיים.
ניסיתי דברים אחרים וזה היה רע מאוד. האם יש מחסור, הפסקת יצור, הפסקת יבוא?
כדאי לחפש בחו"ל?
אני זקוקה נואשות לידע שלך
תודה מראש.
סופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TRISEQUENS - תגובה
ד``ר איתן פאר13/09/2013טריסקוונס יצא מהשוק עקב הפסקת ייצורו ע'י החברה וזאת בהמשך למגמה הכלל עולמית לרדת כמה שיותר במינון ההורמונלי.
התחליף המכיל בדיוק את אותם ההורמונים אך במינון נמוך ובצורה קצת שונה הוא גם אקטיבל וגם אוויאנה ואחד מהם לבטח יעזור לך.
אין טעם לתת מירשם, קופ'ח או לא, לכדורים שפשוט כבר לא נמצאים בשוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגילוטן במקום טריסקוונס?
לאה12/10/2013שלום,
אני בת 47 סובלת מ primary amenorrea, שנים אני לוקחת חודש אסטרופם 2 מג' וחודש טריסקוונס.עקב הפסקת היצור של טריסקוונס, הרופא שלי נתן לי פרוגילוטון במקום, והמליץ לי במקום אסטרופם לקחת פרוגינובה. אני קצת חוששת לשינויים אלו ורציתי לשמוע את דעתך.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגילוטן במקום טריסקוונס? - תגובה
ד``ר איתן פאר16/10/2013כלל לא מובנת לי הלוגיקה מאחורי סוג זה של טיפול ולכן פשוט תתיעצי עם הרופא שלך ותבקשי הבהרות עד שהדברים יהיו לשביעות רצונך.
ואולי מספיק רק נובופם- ואפילו עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפים לטרסקווינס
נטע11/12/2013אני בת 44 וסובלת מגיל 36 מתסמונות של גיל המעבר, בגיל 40 סוף סוף שלחו אותי לפרופיל הורמונלי והתחלתי טיפול בטריסקוונס שהחזיר אותי לחיים.
התחליפים שאני נאלצת לנסות בחודשים האחרונים (אקטיבל, פורגיליטון) לא עושים את העבודה!
הופיעו לי שוב גלי חום, שינה לא סדירה, השמנה ביטנית מוזרה, עור הפנים נראה לא טוב וכו..
הכי גרוע היה האקטיבל שניפח אותי כאילו אני בהריון.
הפרוגילטון הוא בגדר "הרע במיעוטו" אך אני סובלת שוב מגלי חום ושינה לא סדירה בחלק מן החודש.
האם יש תחליף יעיל ? אני מבינה את הרצון להוריד מינונים אך אם זה לא עוזר מה עשינו?
אשמח להצעות יעילות לתחליף בעל חומרים ומינון דומה לטריסקוונס ..
תודה נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפים לטרסקווינס - תגובה
ד``ר איתן פאר16/12/2013תנסי אנג'ליק
לחילופין- ניתן לקחת אסטרופם 2 מג'ר כל יום ובימים 14-28 להוסיף פרימולוט נור
גשי לרופע המתמצא בתחום ויסביר לך את החלופות האפשריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?