TRISEQUENS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TRISEQUENS
    סופי
    12/09/2013

ד''ר איתן פאר וחברות לפורום שלום

התרשמתי מהתגובות המקצועיות, והישירות שלך לשאלות בפורםם.

אני משתמשת ב- TRISEQUENS כבר למעלה מ- 20 שנה.
    בעיניי זו תרופת פלא! אני מרגישה נפלא ועברתי את גיל 77.
    אני נראית ומרגישה ללא גיל.
    לאחרונה כשבקשתי מרשם אמר לי רופא המשפחה שזה כבר לא בסל. ונתן לי מרשם ללא ההנחה של ק.ח.כללית. זה לא מפריע לי, אבל ממש קשה להשיג את התרופה.
    האם ידוע לך על הפסקת יבוא? אני ממש מודאגת.
    אני לא לוקחת שום תרופה אחרת, אפילו אקמול אין לי בבית, אבל בלי טריסקוונס אין לי חיים.
    ניסיתי דברים אחרים וזה היה רע מאוד. האם יש מחסור, הפסקת יצור, הפסקת יבוא?
    כדאי לחפש בחו"ל?
    אני זקוקה נואשות לידע שלך

תודה מראש.
    סופי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TRISEQUENS

הוספת תגובה

• TRISEQUENS - תגובה

ד``ר איתן פאר
    13/09/2013

טריסקוונס יצא מהשוק עקב הפסקת ייצורו ע'י החברה וזאת בהמשך למגמה הכלל עולמית לרדת כמה שיותר במינון ההורמונלי.
    התחליף המכיל בדיוק את אותם ההורמונים אך במינון נמוך ובצורה קצת שונה הוא גם אקטיבל וגם אוויאנה ואחד מהם לבטח יעזור לך.
    אין טעם לתת מירשם, קופ'ח או לא, לכדורים שפשוט כבר לא נמצאים בשוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגילוטן במקום טריסקוונס?

לאה
    12/10/2013

שלום,
    אני בת 47 סובלת מ primary amenorrea, שנים אני לוקחת חודש אסטרופם 2 מג' וחודש טריסקוונס.עקב הפסקת היצור של טריסקוונס, הרופא שלי נתן לי פרוגילוטון במקום, והמליץ לי במקום אסטרופם לקחת פרוגינובה. אני קצת חוששת לשינויים אלו ורציתי לשמוע את דעתך.
    תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגילוטן במקום טריסקוונס? - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/10/2013

כלל לא מובנת לי הלוגיקה מאחורי סוג זה של טיפול ולכן פשוט תתיעצי עם הרופא שלך ותבקשי הבהרות עד שהדברים יהיו לשביעות רצונך.
    ואולי מספיק רק נובופם- ואפילו עדיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליפים לטרסקווינס

נטע
    11/12/2013

אני בת 44 וסובלת מגיל 36 מתסמונות של גיל המעבר, בגיל 40 סוף סוף שלחו אותי לפרופיל הורמונלי והתחלתי טיפול בטריסקוונס שהחזיר אותי לחיים.

התחליפים שאני נאלצת לנסות בחודשים האחרונים (אקטיבל, פורגיליטון) לא עושים את העבודה!

הופיעו לי שוב גלי חום, שינה לא סדירה, השמנה ביטנית מוזרה, עור הפנים נראה לא טוב וכו..

הכי גרוע היה האקטיבל שניפח אותי כאילו אני בהריון.

הפרוגילטון הוא בגדר "הרע במיעוטו" אך אני סובלת שוב מגלי חום ושינה לא סדירה בחלק מן החודש.
    האם יש תחליף יעיל ? אני מבינה את הרצון להוריד מינונים אך אם זה לא עוזר מה עשינו?
    אשמח להצעות יעילות לתחליף בעל חומרים ומינון דומה לטריסקוונס ..
    תודה נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליפים לטרסקווינס - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/12/2013

תנסי אנג'ליק
    לחילופין- ניתן לקחת אסטרופם 2 מג'ר כל יום ובימים 14-28 להוסיף פרימולוט נור
    גשי לרופע המתמצא בתחום ויסביר לך את החלופות האפשריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו