נובופאם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נובופאם
    גל
    28/09/2013

שלום רב,
    הנני בת 47,לפני כ 7 חוד' התחלתי טפול בנובופאם עקב התחלה של תופעות גיל המעבר: גלי חום ,עצבנות ובעיקר התגברות של מיגרנה הורמונלית ממנה אני סובלת כ 12 שנה .
    לפני תחילת הטיפול החלו שיבושים בקבלת המחזור ,אך הוא לא פסק .
    הרופא אצר שאני בפרה מנפאוזה והמליץ על הנובופאם שיוכל להקל במיגרנה .היתה הקלה בחודשים הראשונים אך בחודש האחרון יש לי מס' התקפי מיגרנה וכמו כן דמום קל במהלך כל החודש.
    האם תקין שיש דמום קל במשך החודש ?האם ניתן להפסיק את הטיפול בנובופאם או שצריך בהדרגה ? יש לך המלצות אחרות לטיפול במיגרנה הורמונלית?
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נובופאם

הוספת תגובה

• נובופאם - תגובה

ד``ר איתן פאר
    30/09/2013

לא תקין.
    הפסיקי את הנובופם ותראי מה קורה? האם המחזור חוזר ספונטנית? האם הדימום נעלם? האם יש או אין מיגרנות? וכו'
    המשך הברור והטיפול מותנה בתשובות לשאלות הנ'ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נובופאם

גל
    30/09/2013

תודה על התשובה
    האם ניתן להפסיק מידית את הנובופאם ,או שצריכה להמתין לגמר החפיסה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נובופאם - תגובה

ד``ר איתן פאר
    02/10/2013

רצוי לסיים את החפיסה היות ובמחצית השניה שלה הכדורים מכילים שילוב אחר של הורמונים מאשר במחצית הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו