מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנפאוזה מוקדמתגילת13/10/2013
שלום רב,
אני במפואזה מוקדמת ע"פ בדיקות הדם ואבחנת רופא. בת 42
המחזור שלי לא סדיר כבר כמה שנים למרות שעדיין מקבלת מחזור.
ניסיתי טיפול בצמחים עם רופאה סינית - התופעות שהפריעו לי עצבנות, מצבי רוח, כאבי ראש, שינה לא טובה, עייפות, בעיות בקיבה עצירות, גזים.
הרופאה הסינית רקחה לי צמחים שמצד אחד הרגיעו אותי קצת אבל מאוד ניפחו אותי השדיים שלי התנפחו כאילו הייתי בחודש חמישי להריון.
נטלתי את הצמחים שבועיים ומיד הפסקתי ונבהלתי מהתופעות - עלית 3 ק"ג.
אחרי הטיפול הסיני קיבלתי פעמיים בחודש מחזור זה היה לפני חודש.
הייתי אצל רופא מומחה שהמליץ מיד על לקיחת הורמונים אחרי ממוגרפיה ובדיקת צפיפות העצם.
אמא שלי עם היסטוריה דומה בגיל 40 הפסיק לה המחזור ויש לה אוסטופורוזיס.
נורא קשה לי להשלים עם העובדה, עם המנפואזה המוקדמת שהשפיעה על העובדה שלא יכולתי להרות ונאלצתי לעבור טיפולים הורמונליים שממש שיבשו אותי ומאז הטיפולים אני עוד יותר חוששת מהורמונים שינפחו אותי, שיגרמו לתיאבון מוגבר או שלא נדע יגרמו לסרטן (לסבתא שלי בגיל 60 היה סרטן השד שהחלימה ממנו וחיה עד גיל 80)
אני נורא מבולבלת ומצד שני כל המצב הנפשי שלי הכי מושפע !!! אני נורא רגשי ונורא עצבנית ועייפה.
אודה לעצתך.
גילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנפאוזה מוקדמת - תגובה
ד``ר איתן פאר14/10/2013עדין לא בגיל המעבר אבל לפי הסימפטומים בהחלט בתקופה הפרימנופאוזלית- טרום גיל המעבר.
על רקע הסימפטומים רצוי לקבל תוספי הורמונים, עם קבלת מחזור מדי חודש ( נובופם, פרוגילוטון ועוד).
השמנה ניגרמת מחסר הורמונים שחלתיים ועודף פעילות ( טבעית) של הורמוני האדרנל- בלוטת יתרת הכיליה) המיצרת הורמונים זיכריים הגורמים להשמנה.
על הקשר של הורמונים לסרטן שד כבר כתבתי בהרחבה ניכרת בפורום זה . אל חשש. תקבלי טיפול שישפר לך מאד את איכות החיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?