דימומים וגודש בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים וגודש בחזה
    שלי
    23/10/2013

אני בת 63 ומטופלת באוורל קונטי בארבעת החודשים האחרונים. אחרי חודשיים התחילו דימומים אחרי גודש ורגישות בחזה ובפטמות, קצת כמו לפני ובזמן מחזור. אינני יודעת האם זה מצביע על עודף או חוסר באסטרוגן. לפי הבדיקה רירית הרחם דקה, אם כי אינני יודעת אם דקה מדי. יכול להיות שזה קשור לאכילת פולי סויה? אולי יש העצמה של ההורמונים באכילה הזאת? עלי לציין כי קודם לכן הייתי מטופלת בהורמונים זהים ביולוגית במשך ארבע שנים וסבלתי מגלי חום. ועוד קודם קיבלתי כמה שנים לוויאל, שבשלב מסוים פיתחתי איזו עמידות כלפיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים וגודש בחזה

הוספת תגובה

• דימומים וגודש בחזה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    26/10/2013

תחת מדבקות יש לעתים בעיות ספיגה רציפה בגלל העובדה שאנו חיים במדינה חמה וזרימת הדם בעור של מי שחי באקלים חם אינה זהה לאותו אדם החי במדינות עם אקלים קר. ולכן תופעות של דימום וגודש אופיינים לטיפול הורמונלי דרך העור.
    כאשר יש דימום תפסיקי את המדבקות לחצי שבוע עד שבוע והדימום והגודש בשדיים יעלמו. במידה ויחזרו שוב עם לקיחת המדבקות תעברי לסוג אחר של טיפול.ויש סוגים רבים וטובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארת את עיניי. שאלה נוספת

שלי
    27/10/2013

תודה על התשובה, שבאמת גרמה לי להבין למה יש לי דימומים. הוצע לי על ידי הרופאה לקחת אביאנה במקום המדבקות, רק שאין בזה טיים ריליס, וכך יהיו לי עליות וירידות ברמות ההורמונים. אני מודאגת. למשל אם אקח בבוקר אביאנה, בלילה אני עלולה לסבול מקשיי שינה בגלל הזעה ושאר תופעות מחסור באסטרוגן, האם זה נכון? ואם זה כך, מה הזמן האידאלי לקחת את ההורמון. אולי תוכל להמליץ לי על משהו אחר? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארת את עיניי. שאלה נוספת - תגובה

ד``ר איתן פאר
    28/10/2013

כדור למינון יומי אמור לפעול 26 שעות ולא לגרום לשום תנודות ברמות בפלזמה ולמנוע כלל תופעות של עליה וירידה בתגובות. כך שאין כל מקום לחששותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו