אקטיבל ודימומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקטיבל ודימומים
    קלודין
    10/11/2013

שלום
    בת 49, התחלתי את אקטיבל לפני כחודש (אחרי שטופלתי ע"י נובופאם במשך 4 חודשים ללא בעיה כלשהי) כד להקל על תופעות של גיל המעבר (גלי חום, יבוש,..). למרות שלא היה אמור להיות, התחילו לי דימומים (אפילו חזקים בשמך 3 ימים) לפני 9 ימים וזה לא נגמר. אני די מודאגת, זאת גם שאני שומרת נידה וזה כמובן פוגע ביחסים שלי עם בעלי. אשמח לקבל את דעתך על העניין.
    תודה רבה
    קלודין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקטיבל ודימומים

הוספת תגובה

• אקטיבל ודימומים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    11/11/2013

יש מספר אופציות לדימום
    השכיחה ביותר היא שהשחלות שלך חזרו לסנטד הורמונים , וזאת לאחר המנוחה שלהם במשך 4 חודשים בהם טופלת ע'י הנובופם.
    לצורך אישור - אולרטאסאונד של השחלות לבדוק האם יש זקיקים בשחלות, ובדיקה הורמונלית לאחר שבועיים של הפסקה מלקיחת אקטיבל
    אפשרות שניה- התעבות ואי סדירות של רירית הרחם-- האבחנה דרך בדיקת אולטראסאונד, הפתרון הפסקה של אקטיבל לשבועיים וחזרה על הבדיקה האולטראסונוגרפית לודא שהממצע ברירית הרחם נעלם
    אופציה נוספת- שהרירית של הרחם דקה מדי- זה אמור להסתדר מעצמו כאשר תמשיכי את האקטיבל
    ולבסוף- נוכחות של פוליפ בחלל הרחם- ושוב האבחנה אולטראסונוגרפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיבל ודימומים

קלודין
    11/11/2013

תודה רבה על התשובה המפורטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו