מבולבלת וקצת אבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת וקצת אבודה
    גילת
    11/11/2013

שלום רב,
    אני בת 42 נשואה + ילד בן 7.5
    בשנתיים האחרונות המחזור לא סדיר בכלל. סיפור של FSH גבוה כבר כמה שנים ואף טיפולי פוריות כולל תרומות ביצית שלא צלחו.
    בשנה האחרונה המחזור מגיע אחת לכמה חודשים, בנוסף חשה עייפות מוגברת, מצבי רוח משתנים, עצבנות, חוסר שקט, חוסר חשק מיני (אני לא יודעת האם זה קשור רק למצב ההורמונלי שלי או בכלל משהו שעובר עלי ללא קשר לזה).
    הייית אצל רופא שעיין בבדיקות הדם של - פרופיל הורמנלי והמליץ לי על לקיחת הורמונים.
    ניסיתי טיפול צמחי אצל רופאה סינית שממש לא הגבתי טוב לטיפול, עד כדי צבירת נוזלים ומחזור פעמיים בחודש.
    עשיתי בדיקה לצפיפות העצם שיצאה לא תקינה נמצאה אוסטומניה ( ברקע המשפחתי לאמא שלי הפסיק לה המחזור בגיל 40 וסובלת מאוסטופורוזיס).
    לסבתא שלי - אמא של אמא ואחות של אבא שלי סיפור של סרטן השד לסבתא שלי בגיל 60 בערך..אחות של אבי צעירה יותר..
    נורא מבולבלת, לחוצה ולא יודעת מה נכון במצבי.
    האם לפני לקיחת הורמונים מומלץ לבצע בדיקת לנשאות הגן לסרטן השד?
    האם במצבי אני חייבת להתחיל לקחת הורמונים?
    האם ההורמונים אמורים לאזן מצבי רוח וחשק מיני?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת וקצת אבודה

הוספת תגובה

• המשך..

גילת
    11/11/2013

הרופא שהייתי אצלו המליץ על אוויאנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת וקצת אבודה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    13/11/2013

בהחלט שכן, והיות ועדין יש לך מחזור , אם כי לא סדיר, עדיף לך לקבל תוסף הורמונלי ולא טיפול הורמונלי חלופי, כגון נובופם, וכך גם תקבלי מחזורים וגם יעלמו כל אותם התופעות שאת מתארת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו