סובלת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מאוד
    לילך
    20/11/2013

אני בת 55 לפני כשנה התחלתי עם גלי חום ובמקביל התחלתי לקחת הורמונים בשם אסטרופם 1 מ"ג , לאחר 3 חודשים חזרתי לרופא ואמרתי שאין הטבה הוא הגדיל לי את המינון ל- 2 מ"ג גם זה לא עזר , אני לוקחת היום הורמונים טבעיים וזה לא עוזר בכללללללל
    אני זקוקה לעזרה אני לא ישנה בלילה, כל היום והלילה יש לי גלי חום, עצבנות יתר
    מה עושים????????????
    אשמח לשמוע אם יש למישהו פתרון החיים שלי השתנו ב-360 מעלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מאוד

הוספת תגובה

• יש תוספי תזונה שעוזרים

דנה
    23/11/2013

לתופעות של גיל המעבר. התופעות נגרמות כתוצאה מחוסר איזון הורמונלי שיש תוספים שמסדרים אותו. יש תוסף שנקרא כמוסות חומצות שומן 3-6-9 שלי אישית מאוד עוזר, אבל כמובן שאת צריכה להתייעץ קודם עם נתורפת או עם רוקח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש תוספי תזונה שעוזרים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    25/11/2013

צר לי אבל זה לחלוטין לא נכון ולא מבוסס.
    תופעות גיל המיעבר המיידיות, כגון גלי חום, יכולות להעלם ללא כל טיפול תוך 7 חודשים ועד 7 שנים.
    כך שבמידה ומתחילים טיפול לאחר מספר חודשים שיש תופעות , הן יכולות לחלוף בין אם לוקחים או לא לוקחים כל דבר עלי אדמות- ובדקנו קרוב לעשרים תוספים כאלו לעומת סוכרזית וכולם עוזרים בדיוק באותה מידה....
    כל הטיפול הנטרופטי פשוט לא מבוסס עובדתית. כמו גם טיפולים אלטרנטיביים למינהן וזאת מהסיבה הפשוטה שגיל המעבר לא היה קיים בעולם לפני מאה שנה ( תוחלת החיים החלה לעלות רק לאחר גילוי פניצילין, אנטיביוטיקה , חיסונים וסנטיציה. כך שבתחילת המאה הקודמת תוחלת החיים בעולם עמדה על 46 שנים לנשים, ובגיל זה אין בד'כ גיל מעבר.
    הטיפולים האלטרנטיביים השונים מתהססים על מאות שנים של תצפיות קליניות, ניסוי ותהיה של מה יכול לעזור ומה לא, ועדין לא עברו מאות שנים מאז שנשים החלו סובלת מגיל המעבר.
    אבל כמו שפעם כבר סיכמתי כנס בינלאומי גדול שניהלתי בתחום של טיפולים אלטרנטיביים לגיל המעבר-
    " אלו המאמינים באלוהים לא זקוקים לשום הוכחה אודות קיומו"
    או, "צדיק באמונתו יחיה."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מאוד - תגובה

ד``ר איתן פאר
    25/11/2013

את פשוט לא מקבלת את הטיפול הנכון.
    האם את ללא רחם שאת מטופלת ע'י אסטרוגן בלבד?
    לגבי הורמונים טבעיים או תוספי מזון- אין כל הוכחה שהם עוזרים ( סליחה , יש הוכחה שהם פשוט בעלי אפקט פלצבו בלבד)
    יש לבצע סדרה של בדיקות ולהתאים לך את הטיפול שיעזור לך הן לגבי השינה והן , כמובן, לגבי גלי החום הקשים ( שמובילים למחלת אלצהיימר בעתיד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו